Τέλος από την ΑΕΛ ο Ναγιάρ, τελειώνουν ακόμα τέσσερις

Τέλος από την ΑΕΛ ο Ναγιάρ, τελειώνουν ακόμα τέσσερις

Gazzetta team
Τέλος από την ΑΕΛ ο Ναγιάρ, τελειώνουν ακόμα τέσσερις

bet365

Παρελθόν από την Λάρισα αποτελεί ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ, ενώ έρχονται ακόμα τέσσερις αποχωρήσεις, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ έλυσε κοινή συναινέσει ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ. Επίσης, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν τις επόμενες μέρες και οι Κοντοχρήστος, Κουτσιανικούλης, Βέρτζος και Πατσογιώργος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συναινετική λύση του συμβολαίου με την ΠΑΕ ΑΕΛ κατέληξαν οι Σεμπαστιάν Ναγιάρ και η διοίκηση της ομάδας. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα στο γραφείο του κ.Κούγια παρουσία του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή κ.Καρπετόπουλου.

Απομένουν να λύσουν το συμβόλαιο τους συναινετικά με την ΠΑΕ ΑΕΛ οι εξής ποδοσφαιριστές: Χρήστος Κοντοχρήστος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Άγγελος Βέρτζος, Δημήτρης Πατσογιώργος, Αλέξανδρος Ζέρης.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Έχουν λύσει τα συμβόλαια τους και αποχώρησαν οι Οσμάν Πάτο,Μανώλης Νικολακάκης,Αντώνης Καμπλιώνης και Σωτήρης Χάμος.

Ήδη έχουν αποχωρήσει γιατί έληξαν τα συμβόλαια τους και δεν ανανεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κομεσίδης,Μίλαν Μπόγιοβιτς,Κώστας Μπανούσης.Από το περσινό ρόστερ λοιπόν αποχώρησαν 8 ποδοσφαιριστές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα