Μέσα ο Κάνιας, έξω η... μισή ομάδα! (pics&vids)

Μέσα ο Κάνιας, έξω η... μισή ομάδα! (pics&vids)

Μέσα ο Κάνιας, έξω η... μισή ομάδα! (pics&vids)

bet365

Ο Χοσέ Κάνιας φώναξε "παρών" στην προπόνηση της Πέμπτης (14/7) την ίδια ώρα που έξι παίκτες έμειναν εκτός. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ανδαλουσιάνος μέσος έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση, άλλωστε ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα το τελευταίο εικοσαήμερο πριν κλείσει στον ΠΑΟΚ, συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (14/7).

Η παρουσία του εξέπληξε ευχάριστα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που διαπίστωσαν με ικανοποίηση την καλή φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 29χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Μέσα στην προπόνηση και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όπως και ο Εβγκεν Σάχοβ, που ανεβάζουν ρυθμούς και δείχνουν να είναι πιο κοντά στην πλήρη ενσωμάτωση με την ομάδα.

Στα ευχάριστα νέα της 11ης ημέρας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ήταν η πρώτη παρουσία του Δημήτρη Κωνσταντινίδη σε ολόκληρη την πρωινή προπόνηση και για πρώτη φορά στο οικογενειακό διπλό της ομάδας.

Πάμε και στις ουκ ολίγες απουσίες. Έχουμε και λέμε:

Ο Ζέλικο Μπρκιτς με το που έφτασε στο Οστερμπεκ ανέβασε υψηλό πυρετό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει στο ξενοδοχείο το πρωί της Πέμπτης (14/7) και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να προπονηθεί το απόγευμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας επισκέφτηκε παθολόγο γιατρό στο Αρνεμ, καθώς τις τελευταίες μέρες έχει έντονο βήχα, που δεν έχει υποχωρήσει και κρίθηκε αναγκαία η επίσκεψη σε ειδικό γιατρό.

Ο Λέο Μάτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι στη διάρκεια του αγώνα με την Στεάουα, αλλά αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης (14/7) να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Εκτός της πρωινής προπόνησης έμεινε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που ένιωσε βαρύ τον προσαγωγό του, ενώ ο Ρόμπερτ Μακ ξεκίνησε πρόγραμμα εκγύμνασης στο γυμναστήριο υπό την καθοδήγηση του Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

Το πρωί της Πέμπτης δεν προπονήθηκε ούτε ο Ζάιρο, ο οποίος παρέμεινε στο ξενοδοχείο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα