ΠΑΣ να γράψεις ιστορία σε μια ιστορική μέρα

ΠΑΣ να γράψεις ιστορία σε μια ιστορική μέρα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την Οντ στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς, με τον κόσμο του να είναι έτοιμος να... κάψει τις «Ζωσιμάδες».

Τα 50 χρόνια ΠΑΣ Γιάννινα συμπίπτουν με το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας. Η λίμνη, χθες... κάηκε, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα στην περίπτωση που οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη νικήσουν την Οντ Γκρένλαντ.

Ο τεχνικός της ομάδας της ηπείρου έχρισε φαβορί τους Νορβηγούς, κάτι που δεν συμμερίζεται ο συνάδελφός του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσουν τη νίκη απόψε (21:00), που θα τους φέρει κοντά σε μια ιστορικής σημασίας πρόκριση.

Όσον αφορά στα αρχικά του πλάνα, ο Πετράκης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε 3-5-2 με τους: Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Μπέριο στην άμυνα. Ναδάλες, Ακόστα, Λίλα, Κούρτης και Καρανίκας είναι οι πέντε του κέντρου κι οι Φερφελής - Γιάκος θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Για την Οντ, ο Ντεγκ - Εΐλεβ Φάγκερμο, αναμένεται να ξεκινήσει σε 4-3-3 τους Ρόσμπαχ στο τέρμα και τους Ρουντ, Μπέργκε, Χάγκεν και Έρικσεν στην άμυνα. Γένσεν, Μπεργκ και Νίλσεν είναι οι τρεις του κέντρου κι οι Χάλβορσεν - Ζεκνινί θα είναι αριστερά και δεξιά του Γιόχανσον.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα