Στραματσόνι: «Δουλεύουμε σκληρά για την Ευρώπη»

Στραματσόνι: «Δουλεύουμε σκληρά για την Ευρώπη»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Δουλεύουμε σκληρά για την Ευρώπη»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι χαρακτήρισε θετικό τεστ το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ και αναφέρθηκε στις διαφορές της Ελλάδας με την Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» έδειξαν καλή εικόνα στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης και ο Αντρέα Στραματσόνι, μιλώντας μετά το ματς στον Σπορ FM, αναφέρθηκε στα συμπεράσματα της αναμέτρησης και στα νέα αποκτήματα.

Αναλυτικά είπε:

Το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ και την ετοιμότητα στα ευρωπαϊκά ματς: «Ηταν ένα θετικό τεστ για εμάς, νομίζω. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προετοιμαζόμαστε για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, κάπως έπεσε η απόδοσή μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό είναι σημαντικό. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες ακόμα για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις».

Το σύστημα με τρεις αμυντικούς: «Ο Παναθηναϊκός έχει δυο μέρη. Το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Στην Ευρώπη πρέπει να έχουμε περισσότερη αμυντική συνοχή. Είδατε, όμως, σήμερα ότι με τρεις σέντερ μπακ δεν ήμασταν αμυντικοί. Αντιθέτως, ήμασταν επιθετικοί».

Τις νέες μεταγραφές: «Όπως σας είπα όλοι έκαναν ένα θετικό παιχνίδι. Οι νέοι παίκτες πρέπει σιγά σιγά να καταλάβουν το παιχνίδι της ομάδας και να συνυπάρξουν με τους νέους τους συμπαίκτες. Αυτό ισχύει για όλους, τον Ιμπάρμπο, τον Χουλτ, τον Ιβανόφ, τον Λεντέσμα. Αλλά είδαμε θετικά πράγματα. Για παράδειγμα είδατε την κλάση του Λεντέσμα και τις φανταστικές πάσες που κάνει. Κάποιες φορές είχε καλή συνεργασία με τον Μπεργκ, κάποιες φορές όχι, αλλά αυτά είναι πράγματα που θα φτιάξουν με τον καιρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα