Υπέγραψε και ο Τσουμάγκας στον Εργοτέλη

Υπέγραψε και ο Τσουμάγκας στον Εργοτέλη

Υπέγραψε και ο Τσουμάγκας στον Εργοτέλη

Ο Τάσος Τσουμάγκας υπέγραψε και αυτός το συμφωνητικό συνεργασίας με τον Εργοτέλη για να είναι και τυπικά παίκτης των Κρητικών, που ανακοίνωσαν και νέο γυμναστή.

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστή η μεταγραφή του Τάσου Τσουμάγκα στον Εργοτέλη, κάτι που είναι και τυπικό, αφού ο 25χρονος αριστερός μπακ χαφ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΓΣ, Γιώργο Βρέντζο, και τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Γρυσμπολάκη για να υπογράψει το συμφωνητικό συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τον Τσουμάγκα

Συναντήθηκε χτες στην Αθήνα με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο και Γιώργο Γρυσμπολάκη, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας.

Νέος γυμναστής ο Τσικάκης

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος του Ηρακλείου ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Αντώνη Τσικάκη ως γυμναστή της πρώτης ομάδας, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟ Κοσμίου, ομάδες όπου έχει εργαστεί και ως γυμναστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τον Τσικάκη

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή Αντώνη Τσικάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση της 1ης ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Αντώνης Τσικάκης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα εργαστώ στον Εργοτέλη. Ευχαριστώ τον κ. Βρέντζο και τον κ. Χατζηνικολάου που με επέλεξαν ως προπονητή φυσικής κατάστασης. Με καθημερινή προσπάθεια και σκληρή δουλειά θα κάνουμε το καλύτερο για να επιστρέψει ο Εργοτέλης στην Super League!».

Ο Αντώνης Τσικάκης είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πτυχιούχος φυσικής αγωγής και αθλητισμού, με ειδικότητα στην ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση των αθλητών ποδοσφαίρου. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στον ΠΑΟ Κοσμίου, ενώ αργότερα εργάστηκε ως γυμναστής και στις δυο αυτές ομάδες.

Best of internet