Φυσική κατάσταση και τακτική σε Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Φυσική κατάσταση και τακτική σε Ξάνθη

bet365

Δουλειά σε φυσική κατάσταση και τακτική στην ομάδα της Ξάνθης. Συνεχίζει να προσπαθεί να ανακάμψει πλήρως ο Θοδωρής Βασιλακάκης.
Στις 07:45 το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο στα Πηγάδια για να συνεχίσουν την προετοιμασία της Ξάνθης. Μετά τις διαδοχικές διπλές προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης, η Τετάρτη περιλάμβανε μία προπόνηση ενώ τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή στο πρόγραμμα υπάρχουν εκ νέου δύο προπονήσεις. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου την σημερινή μέρα έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής και στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων ενώ παράλληλα είδε τον Θοδωρή Βασιλακάκη να ανεβάζει ρυθμούς και να μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του. Στο πρώτο μέρος των σημερινών ασκήσεων, το βάρος έπεσε στην δύναμη και στην φυσική κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα