Ελαφριά τενοντίτιδα ο Τσόρι και άλλα δύο προβλήματα...

Ελαφριά τενοντίτιδα ο Τσόρι και άλλα δύο προβλήματα...

Δημήτρης Τομαράς
Ελαφριά τενοντίτιδα ο Τσόρι και άλλα δύο προβλήματα...

bet365

Ο Τσόρι ταλαιπωρείται από μία ελαφριά τενοντίτιδα και έτσι τίθεται εκτός με Βέστερλο, όπως και οι Μανιάτης και Ρέτσος.

Στο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, εκτός προγράμματος έμειναν οι Ρέτσος, Μανιάτης και Ντομίνγκες. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από μία ελαφριά σύσπαση του δεξιού τετρακεφάλου. Μία ελαφριά ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά αισθάνθηκε ο Μανιάτης ενώ ο Ντομίνγκες έχει υποστεί μια ελαφριά τενοντίτιδα του δεξιού γόνατος. Και οι τρεις παίκτες θα προφυλαχθούν ενόψει του αγώνα με τη Βέστερλο (αύριο στις 20:00 Ελλάδας), στον οποίο όμως επανέρχονται οι Μαζουάκου, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα και Ντουρμάζ.

Ως προς το πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Σάντσεθ μπήκαν δυναμικά στην εκγύμνασή τους, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της προπόνησης στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, της αντοχής και της δύναμης. Με την παρουσία του Εστεμπάν Καμπιάσο και πάλι στο πρόγραμμα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολύ καλή δουλειά, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωσή τους, ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αργεντινός έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Γκενκ, γευμάτισε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή και στη συνέχεια ενσωματώθηκε και στις προπονήσεις.
Το πρόγραμμα το απόγευμα συνεχίστηκε με μπάλα. Δουλειά επάνω στην τακτική, ανάπτυξη του παιχνιδιού, επιθετική και αμυντική λειτουργία σε κλειστό χώρο, αλλά και σε αντεπίθεση. Παράλληλα, σε μικρό χώρο γίνονταν και διτέρματα, με κλειστές ομάδες λίγων παικτών. Την Τετάρτη οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 12:00 (Ελλάδας) και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Βέστερλο, όπου θα δώσουν το δεύτερο φιλικό επί βελγικού εδάφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα