Ήρθε ο Μίχελ και φέρνει εξελίξεις

Ήρθε ο Μίχελ και φέρνει εξελίξεις

Ήρθε ο Μίχελ και φέρνει εξελίξεις

bet365

Ξαφνικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ απέκτησε κι άλλου είδους ενδιαφέροντα, εκτός από την καθημερινότητα, με τις προπονήσεις, τις συνεντεύξεις και τα παρασκήνια. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η παρουσία ενός προέδρου, που στην περίπτωση μας τυγχάνει να είναι και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, από μόνη της έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Λούμπος Μίχελ ήρθε στο Οστερμπεκ, μετά από δύο αναβολές, έφερε μαζί του και τον Χοσέ Άγχελ Κάνιας, αλλά κουβάλησε μαζί του και όλες τις… εξελίξεις. Όχι σ’ ότι έχει να κάνει με αποκτήσεις παικτών. Αυτό το ενδεχόμενο, προς το παρόν, έχει βγει από την κουβέντα του Σλοβάκου παράγοντα.

Σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται και ο Ζέλικο Μπρκιτς να φτάσει στην Ολλανδία και να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα, μ’ αυτά τα επτά συνολικά νέα πρόσωπα θα πορευτεί για το επόμενο διάστημα ο «Δικέφαλος».

Οι αποχωρήσεις, ίσως και κάποιες ανανεώσεις (βλέπε: Τζαβέλλας) είναι πλέον στο κάδρο της ασπρόμαυρης επικαιρότητας. Το ρόστερ έχει «γεμίσει» και κάποιοι -ποιοι μόνον ο Ίβιτς και ο Μίχελ το γνωρίζουν- πρέπει να αποχωρήσουν.

Στο Οστερμπεκ βρίσκεται, ήδη, ο μάνατζερ του Γιώργου Τζαβέλλα και από μόνη της η παρουσία του Πολ Κουτσολιάκου δίπλα στην αποστολή της ομάδας προμηνύει εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης ή όχι (γιατί «παίζει» κι αυτό το σενάριο…) της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Παρεμπιπτόντως, αν αυτό λέει κάτι, πέρσι το καλοκαίρι, ο Πολ Κουτσολιάκος είχε βρεθεί και πάλι στην προετοιμασία του «Δικεφάλου» στην ίδια περιοχή και μέσα σε λίγες μέρες είχαμε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Δημήτρη Πέλκα.

Δεν είναι μόνον η περίπτωση του Τζαβέλλα, που λογικά θα πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον γνωστό μάνατζερ, καθώς μπορεί να προκύψουν κι άλλες επαφές επί ολλανδικού εδάφους, για άλλους ποδοσφαιριστές.

Είπαμε, η παρουσία και μόνο του Μίχελ στην Ολλανδία δίνει άλλο χρώμα στην ασπρόμαυρη καθημερινότητα…

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του Ρόμπερτ Μακ. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν οι μνηστήρες για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό να ανεβάσουν τις προσφορές τους και όλα δείχνουν ότι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα