Media Day και ανοιχτή προπόνηση την Πέμπτη η ΑΕΛ

Media Day και ανοιχτή προπόνηση την Πέμπτη η ΑΕΛ

Νίκος Τσιώκος
Media Day και ανοιχτή προπόνηση την Πέμπτη η ΑΕΛ

bet365

Ημέρα συνάντησης με τους δημοσιογράφους θα είναι η Πέμπτη (14/7) για παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση της ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να κάνουν και ανοιχτή προπόνηση.

Media Day για την Πέμπτη (14/7) στο Ελατοχώρι όρισε η ΑΕΛ. Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, καθώς και τους εκπροσώπους της διοίκησης.

Μάλιστα, θα έχει ενδιαφέρον τι ερωτήσεις θα τεθούν προς τη μεριά της διοίκησης, καθώς υπάρχει η κόντρα με τους οπαδούς των «βυσσινί», με τον Αλέξη Κούγια να έχει δώσει την προειδοποίησή του. Από εκεί και πέρα, με το πέρας της συνάντησης δημοσιογράφων με παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, οι Θεσσαλοί θα κάνουν και ανοιχτή προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 14/7 και ώρα 17:15 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση με τους δημοσιογράφους (media day) στο ξενοδοχείο Μύθος στο Ελατοχώρι, οπου και διαμένει η αποστολή της ομάδας μας.

Στη διάρκειά της θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης να συνομιλήσουν με τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους εκπροσώπους της διοίκησης.

Η διάρκειά της θα είναι μια ώρα και κατόπιν θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα