Μίχελ: «Πρέπει να φύγουν κάποιοι παίκτες»

Μίχελ: «Πρέπει να φύγουν κάποιοι παίκτες»

Μίχελ: «Πρέπει να φύγουν κάποιοι παίκτες»

bet365

Από κοντά παρακολουθεί πλέον την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ, που μίλησε για αποχωρήσεις τις επόμενες μέρες... ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Έφτασε στο Όστερμπεκ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και η παρουσία του στην Ολλανδία δείχνει ότι προς το παρών ο κύκλος των μεταγραφών έχει κλείσει μετά και την απόκτηση του Κάνιας και όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Μίχελ, «τώρα πλησιάζει η ώρα που θα πρέπει να φύγουν κάποιοι παίκτες».

Η ατάκα του Σλοβάκου δεν προέκυψε τυχαία, καθώς στο ρόστερ της ομάδας την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν 33 ποδοσφαιριστές (μαζί με Μακ και Κάτσε), αριθμός αρκετά υπερβολικός και μεγάλος καθώς ο Ίβιτς θέλει να δουλέψει με 27-28 ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, όπως έλεγε ο Μίχελ, «σίγουρα 4-5 ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρουν τον τρόπο ώστε να αποχωρήσουν από την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα