Το χάρηκαν σαν μικρά παιδιά (pics)

Το χάρηκαν σαν μικρά παιδιά (pics)

Το χάρηκαν σαν μικρά παιδιά (pics)

bet365

Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης (12/7) ολοκληρώθηκε με παιχνίδι 3 on 3 και τους παίκτες χωρισμένους σε μικρές ομάδες. Οι νικητές το χάρηκαν με την ψυχή τους. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Στο φινάλε της πρωινή προπόνησης στο αθλητικό κέντρο του Οστερμπεκ είχε παιχνίδι με την μπάλα και τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται ανά τριάδες.

Δημιουργήθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια, εκεί όμως που έγινε πραγματική μάχη ήταν στο 3 on 3 ανάμεσα στην ομάδα των Χαρίση, Μυστακίδη, Κίτσιου και σ’ αυτή των Κάμπος, Τζαβέλλα και Αθανασιάδη.

Η ομάδα των Χαρίση, Μυστακίδη, Κίτσιου ήταν η νικήτρια χάρη στο τελευταίο γκολ από τον Γιαννιώτη μέσο του ΠΑΟΚ, που γνώρισε την αποθέωση από τους δύο συμπαίκτες του.

Πάντως, όλοι έδειξαν να απολαμβάνουν το παιχνίδι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα