Πούγγουρας: «Στόχος να μείνω και να παίξω»

Πούγγουρας: «Στόχος να μείνω και να παίξω»

Πούγγουρας: «Στόχος να μείνω και να παίξω»

bet365

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι ένας από τους πέντε κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ, αλλά δεν τον τρομάζει καθόλου η κουβέντα περί έξτρα ενίσχυσης στην συγκεκριμένη θέση. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
O 20χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε να έχει επιστρέψει πιο έτοιμος και πιο ισορροπημένος, μετά τον δανεισμό του στη Βέροια, ενώ αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και τον Βλάνταν Ίβιτς, που τον γνωρίζει από τα 2,5 χρόνια της κοινής παρουσίας τους στην Κ20.
Αναλυτικά όσα δήλωσε σήμερα ο Αχιλλέας Πούγγουρας:
Για τις εντυπώσεις στην πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας:
"Πιστεύω γίνεται μια πολύ καλή δουλειά που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη κιόλας, το επίπεδο των προπονήσεων και της ομάδας είναι πολύ καλό, γίνεται μια πολύ καλή οργανωμένη προσπάθεια που μας βοηθάει πολύ"
Για την περσινή διαφορετική σεζόν που βίωσε όντας δανεικός στην Βέροια:
"Εγώ αυτό που ήθελα να πετύχω το πέτυχα, πήρα τα παιχνίδια που ήθελα στον δανεισμό μου, βοηθήθηκα πάρα πολύ από τους δύο προπονητές που είχα τον κ.Γεωργάδη και τον κ.Ελευθερόπουλο, τακτικά βελτιώθηκα αρκετά, είμαι πιο έτοιμος απ΄ότι ήμουν την προηγούμενη σεζόν. Είναι παράσημο για εμένα και τον Γιαννούλη που ήδη στα μέσα της σεζόν ήμασταν η δεύτερη καλύτερη άμυνα και υπήρχε τόσο καλό επίπεδο..."
Για τον στόχο του με τον ΠΑΟΚ:
"Τώρα δεν θα μπορούσα να μιλήσω για συμμετοχές, θέλω να παραμείνω στην ομάδα και ότι πάρω παραπάνω θα είναι κέρδος για εμένα"
Για το πόσο τον βοήθησε η περίοδος του δανεισμού του:
"Είναι το πιο σημαντικό βήμα για έναν ποδοσφαιριστή η συγκεκριμένη περίοδος, μπορεί να πας και να μην παίξεις, μπορεί να γίνει και το αντίθετο, στο τέλος βλέπεις τι πήρες από τον δανεισμό"
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν:
"Οι στόχοι της ομάδας είναι να περάσουμε τώρα τους προκριματικούς και να μπούμε ομίλους και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, από κει και πέρα κοιτάμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και ένας τίτλος με τον ΠΑΟΚ, ένα κύπελλο θα ήταν το ιδανικό"
Για το ποια θέση του ταιριάζει καλύτερα:
"Σαν κεντρικός αμυντικός που είναι και η φυσική μου θέση, αλλά είτε δεξιά είτε αριστερά αγωνιστώ την ξέρω την θέση δεν έχω πρόβλημα, κι ας έπαιξα σε ποιο χαμηλό επίπεδο, επίπεδο Κ20, πιστεύω μπορώ να παίξω. Καλύτερα αισθάνομαι στην φυσική μου θέση όμως..."
Για τον Κρέσπο:
"Είναι ένας παίκτης πολύ ποιοτικός, έξυπνος, πηγαίνει δυνατά στις μονομαχίες και μόνο να κερδίσω έχω από την παρουσία του εδώ"
Για τις διαφορές που εντοπίζει ο ίδιος με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:
"Διαφορές σε όλους τους τομείς, στη σωματοδομή, έφτιαξα το σώμα μου, στο τακτικό κομμάτι, είδα γενικά βελτίωση. Αισθάνομαι πιο έτοιμος, ήρθαν μέσα απο τα παιχνίδια, έχει διαφορά να κάνεις μονο προπονήσεις από το να παίρνεις παιχνίδια στα πόδια σου..."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα