Απαλλάχθηκε ξανά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για Κύρκο

Απαλλάχθηκε ξανά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για Κύρκο

Gazzetta team
Απαλλάχθηκε ξανά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για Κύρκο

bet365

Μετά την Επιτροπή Δεοντολογίας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαλλάχθηκε και από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της της Super League από τις κατηγορίες για απειλή του παρατηρητή Δημήτρη Κύρκου στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League απάλλαξε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις κατηγορίες περί απειλής του παρατηρητή Δημήτρη Κύρκου στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είχε κληθεί σε απολογία για απειλή σε αξιωματούχο και κινδύνευε με τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα από ένα ως τρία χρόνια και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Πέτρος Καϊμακάμης προσκόμισε κατάθεση του ίδιου του Δημήτρη Κύρκου που ανέφερε: «Παρά το γεγονός ότι τα είπα, ποτέ δεν ένιωσα ότι απειλούμαι και δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί ο κ. Μελισσανίδης να τα κάνει πράξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα