Deal με τον βασικό κίπερ της Μολδαβίας ο Λεβαδειακός!

Δημήτρης Τομαράς
Deal με τον βασικό κίπερ της Μολδαβίας ο Λεβαδειακός!

bet365

Στην απόκτηση του Μολδαβού τερματοφύλακα, Στάνισλαβ Ναμάσκο, προχώρησε την Δευτέρα η ομάδα του Λεβαδειακού, προφανώς για να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Από την στιγμή που ο Τσιντώτας για τους γνωστούς λόγους μπαίνει στο... ψυγείο ο Λεβαδειακός έκλεισε και άλλον κίπερ. Τον Ναμάσκο που προορίζεται για βασικός. Άλλωστε πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή με την Μολδαβία και βασικό της Εθνικής! Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για 2 χρόνια με τον γεννημένο 10/11/1986 διεθνή Μολδαβό τερματοφύλακα ύψους 1.90 Stanislav Namasco. Ο τελευταίος σταθμός του Namasco τα 2 τελευταία χρόνια ήταν η Azal PFK στο Αζερμπαιτζάν,μετρώντας 54 συμμετοχές. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στην Sheriff Tiraspol, Kuban κ.α..
Η διοίκηση και το τεχνικό team τον καλωσορίζουν στην πόλη μας και στην ομάδα μας και του εύχονται πολλές και καλές επιτυχίες. Welcome to Levadiakos fc Stanislav.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα