Καμπιάσο συν ένας για κέντρο σε Ολυμπιακό

Καμπιάσο συν ένας για κέντρο σε Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Καμπιάσο συν ένας για κέντρο σε Ολυμπιακό

bet365

Η παραμονή του Εστέμπαν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό συνδέεται και με το θέμα του Παϊτίμ Κασάμι ενώ ο πειραϊκός σύλλογος προτίθεται να πάρει και άλλον έναν μέσο.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο προκειμένου να μείνει στο Λιμάνι έκανε νέο βήμα για επαφή με την ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και έριξε αισθητά τις οικονομικές του απαιτήσεις. Από εκεί και πέρα στον πειραϊκό σύλλογο έχοντας πάρει και το ΟΚ του Βίκτορ προχώρησαν σε επέκταση του συμβολαίου του, με τις αποδοχές του να πηγαίνουν περίπου στα μισά απ' όσα έπαιρνε (σ.σ. αμειβόταν με λίγο πιο πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ).

Η περίπτωση του έμπειρου Αργεντίνου άσου έχει να κάνει και με αυτήν του Παϊτίμ Κασάμι που παραμένει ένας παίκτης που ενδέχεται να παραχωρηθεί και μάλιστα να παραχωρηθεί και άμεσα. Άλλωστε φαίνεται πως το θέμα Κασάμι, όπως και αυτό του Μαζουάκου είναι προχωρημένα. Πέραν του Καμπιάσο φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση και το πλάνο να αποκτηθεί και ένας ακόμα παίκτης για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε πιο μικρή ηλικία με καλά τρεξίματα αλλά και δημιουργικές και εκτελεστικές αρετές.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα