Ξεκίνημα για προετοιμασία στους Νέους

Ξεκίνημα για προετοιμασία στους Νέους

Με πολύ όρεξη και πολλά  όνειρα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ρέντη η προετοιμασία της ομάδας Νέων (Κ-20) του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ξεκίνημα για προετοιμασία στους Νέους
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1997, το 1998 και το 1999 υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Βασίλη Βούζα ο οποίος είναι για 3η χρονιά στο... τιμόνι της ομάδας ξεκίνησαν την «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στον Ρέντη και στις 2 Αυγούστου θα μεταβεί στο Πήλιο όπου θα δουλέψει πιο εντατικά και θα δώσει έως τις 12 του μήνα και κάποια φιλικά παιχνίδια. Νέο πρόσωπο στην Ακαδημία και στην ομάδα Νέων είναι ο νεαρός μέσος, Δημήτρης Τασιούλης.
 
Βούζας: «Σημαντικό για την Ακαδημία οι 6 παίκτες στην πρώτη ομάδα» 
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μιλώντας για τους στόχους αλλά και για την σημασία της συμμετοχής της ομάδας Νέων στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας σημείωσε: «Μια νέα χρονιά αρχίζει. Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί. Πρωταρχικός στόχος είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή τους στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες της πρώτης ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για την Ακαδημία μας να έχει έξι παιδιά στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Γι΄αυτό δουλεύουμε συνεχώς κάτω από άριστες συνθήκες. Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν στόχο να ανεβαίνουν επίπεδο. Στόχος όταν είσαι στον Ολυμπιακό είναι φυσικά και το πρωτάθλημα. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά για να πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σ’ όλους και καλή χρονιά». 
 
Ο διεθνής αμυντικός Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος από το 2015, έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, είπε: «Καλή χρονιά σ’ όλους. Κάτω τα κεφάλια. Από σήμερα αρχίζουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα και εφόσον παίξουμε και στο Youth League η καλύτερη δυνατή πορεία. Προσωπικός στόχος είναι η συνεχής βελτίωση και η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού». 
 
Ο Δημήτρης Τασιούλης (19/2/1997) στην πρώτη του ημέρα στον Ολυμπιακό δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και περήφανος που είναι μέλος αυτής της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Θα παλέψω, θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα και να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Στόχος είναι να πάρουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαι εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις. Εδώ πραγματικά έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε και να πετύχουμε».

Best of internet