Επέμεινε και έμεινε ο Καμπιάσο! (pic)

Επέμεινε και έμεινε ο Καμπιάσο! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Επέμεινε και έμεινε ο Καμπιάσο! (pic)

bet365

Η επιμονή και η μεγάλη επιθυμία του Εστέμπαν Καμπιάσο οδήγησε σε ανατροπή δεδομένων και παραμονή του στον Ολυμπιακό! Τι δήλωσε ο Αργεντίνος άσος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον «Κούτσου» μετά την ενεργοποίηση της οψιόν για άλλον έναν χρόνο, που θα γίνει με αισθητά μειωμένες αποδοχές για τον παίκτη (σ.σ. που είχε πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ αποδοχές και έκανε ότι υποχωρήσεις χρειαζόταν για να μείνει και να γίνει ανατροπή δεδομένων καθώς ακόμα και στις πρώτες ημέρες του Βίκτορ Σάντσεθ στην ομάδα από τους Πειραιώτες δεν έβγαινε ότι θα προχωρούσε τέτοιο ενδεχόμενο):
Επέκταση συνεργασίας με τον Εστεμπάν Καμπιάσο. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Εστεμπάν Καμπιάσο.
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Εστεμπάν Καμπιάσο δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που παραμένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι μπροστά στους μοναδικούς, θρυλικούς φιλάθλους μας».
Ο Καμπιάσο θα μεταβεί την Τρίτη στο Βέλγιο για να ενσωματωθεί με την ερυθρόλευκη αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα