Επέμεινε και έμεινε ο Καμπιάσο! (pic)

ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

Επέμεινε και έμεινε ο Καμπιάσο! (pic)

Η επιμονή και η μεγάλη επιθυμία του Εστέμπαν Καμπιάσο οδήγησε σε ανατροπή δεδομένων και παραμονή του στον Ολυμπιακό! Τι δήλωσε ο Αργεντίνος άσος.

Επέμεινε και έμεινε ο Καμπιάσο! (pic)
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον «Κούτσου» μετά την ενεργοποίηση της οψιόν για άλλον έναν χρόνο, που θα γίνει με αισθητά μειωμένες αποδοχές για τον παίκτη (σ.σ. που είχε πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ αποδοχές και έκανε ότι υποχωρήσεις χρειαζόταν για να μείνει και να γίνει ανατροπή δεδομένων καθώς ακόμα και στις πρώτες ημέρες του Βίκτορ Σάντσεθ στην ομάδα από τους Πειραιώτες δεν έβγαινε ότι θα προχωρούσε τέτοιο ενδεχόμενο):
 
Επέκταση συνεργασίας με τον Εστεμπάν Καμπιάσο. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Εστεμπάν Καμπιάσο.
 
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Εστεμπάν Καμπιάσο δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που παραμένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι μπροστά στους μοναδικούς, θρυλικούς φιλάθλους μας».
 
Ο Καμπιάσο θα μεταβεί την Τρίτη στο Βέλγιο για να ενσωματωθεί με την ερυθρόλευκη αποστολή.
 

Best of internet