Ουσλού στο gazzetta.gr: «Δεν θέλουμε τον Ντουρμάζ, έχουμε κλείσει»

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΒΑΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

Ουσλού στο gazzetta.gr: «Δεν θέλουμε τον Ντουρμάζ, έχουμε κλείσει»

Ουσλού στο gazzetta.gr: «Δεν θέλουμε τον Ντουρμάζ, έχουμε κλείσει»

 Ο γενικός γραμματέας της Φενέρμπαχτσε, Μαχμούτ Ουσλού, βάζει οριστικό τέλος στο θέμα του φερόμενου ενδιαφέροντος των «καναρινιών» για τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Το όνομα της Φενέρμπαχτσε για τον Τζίμι Ντουρμάζ έχει «παίξει» ουκ ολίγες φορές. Τελευταία δημοσιεύματα, ωστόσο, φιλοξενούν δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Νταλίν, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει «μεγάλο ενδιαφέρον» για τον άσο του Ολυμπιακού από τον Τούρκικο σύλλογο.

Παρόλα αυτά, το ενδεχόμενο μετακόμισης του Ντουρμάζ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Τουλάχιστον για την ώρα. Ο γενικός γραμματέας της Φενέρ, Μαχμούτ Ουσλού διέψευσε κατηγορηματικά το θέμα στο gazzetta.gr ξεκαθαρίζοντας:

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσουμε τον Ντουρμάζ, διότι έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας», μας απάντησε λακωνικά στο σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.

Η ομάδα της Πόλης, πούλησε πρόσφατα τον Νάνι, λόγω του ότι βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικού ελέγχου όπως ορίζει το financial fair play, ενώ πριν από λίγο ανακοίνωσε την ανανέωση του Μεχμέτ Τοπάλ, παίκτης ο οποίος γράφτηκε ότι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό στις αρχές του καλοκαιριού.

Ετσι, κινήθηκαν συντηρητικά σ' αυτό το μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τους Φαν ντερ Βιλ, Νοϊστάντερ και Aatif Chahechouhe, ενώ αναμένεται να κάνουν δικό τους και τον Σκρτελ, σύμφωνα με όσα γράφονται. Από την άλλη, ξεφορτώθηκε μεγάλα συμβόλαια όπως αυτά των Ερκίν, Κάντλετς, Χόλμεν, Μεϊρέλες, Τοπούζ και Μπρούνο Άλβες.

Best of internet