Μετά το ρεπό, γκάζια από τον Ίβιτς στον ΠΑΟΚ! (pics & vids)

Μετά το ρεπό, γκάζια από τον Ίβιτς στον ΠΑΟΚ! (pics & vids)

Μετά το ρεπό, γκάζια από τον Ίβιτς στον ΠΑΟΚ! (pics & vids)

Το πρώτο τους μισό ρεπό απόλαυσαν το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά το απόγευμα τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και μέσω συνδυαστικών ασκήσεων να επιχειρούν να βρουν τον στόχο σε μικρή και μεγάλη εστία.  Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ έγιναν και οι ασκήσεις τακτικής, που για ένα ακόμη απόγευμα περιελάμβανε το... μενού της προπόνησης. 
 
"Πίεση και το μυαλό σας στον αντίπαλο",  έλεγε διαρκώς ο Βλάνταν Ίβιτς στους επιθετικούς, που έπρεπε να διασπάσουν την "αντίπαλη" άμυνα. Αν κάτι έκανε τον Σέρβο προπονητή να χαμογελά είναι η ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στο transition game, στο παιχνίδι με πίεση στο μισό γήπεδο. 
 
Τα... έχωσε ο Ίβιτς 
 
Αυτά στην αρχή και στη μία άσκηση. Γιατί κάποια στιγμή ο Σέρβος προπονητής... τρελάθηκε. Ορισμένοι παίκτες δεν είχαν το μυαλό τους στην προπόνηση. "Όποιος δεν θέλει να δουλέψει και να είναι εδώ, να το πει να πάει στο ξενοδοχείο να ξεκουραστεί. Όποιος όμως είναι εδώ θα δουλέψει με το μυαλό του στην προπόνηση", είπε αγριεμένος ο Ίβιτς και μάλλον οι φωνές του έπιασαν τόπο. 
 
Αυτό που ήθελε να δει ο 39χρονος προπονητής το είδε αμέσως μετά τα γκάζια. Τελικά όλα έχουν την εξήγηση τους... 
 
Ανεβαίνει ο Μπίσεσβαρ 
 
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ το απόγευμα της Κυριακής (10/7) μπήκε στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και για πρώτη φορά έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.  Στα ευχάριστα του απογεύματος η παρουσία του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, αλλά και του νεαρού Τάσου Δημητριάδη. 
Αντίθετα για μια ακόμη προπόνηση ο Εβγκεν Σάχοβ έμεινε εκτός, καθώς δεν έχουν υποχωρήσει 100% οι πόνοι στο πέλμα.

Best of internet