Διπλή προπόνηση σε Κέρκυρα (pics)

Νίκος Μαρούδας
Διπλή προπόνηση σε Κέρκυρα (pics)

bet365

Για τέταρτη ημέρα η ομάδα της Κέρκυρας συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο προπονητικό κέντρο των Τριών-Πέντε Πηγαδιών, στη Νάουσα.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα, το οποίο έχουν εκπονήσει, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να γυμνάζονται σε καθημερινή βάση δύο φορές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις 08:45, στην οποία το μεγάλο βάρος πέφτει στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών.
Κάθε απόγευμα, στις 18:30, ο προπονητής της Κέρκυρας δίνει για δεύτερη φορά… ραντεβού με τους παίκτες του στο γήπεδο. Στην απογευματινή προπόνηση ο Γρηγορίου δίνει έμφαση στην τακτική και σε ασκήσεις με μπάλα. Η δουλειά στη Νάουσα συνεχίζεται με μεγάλη διάθεση απ’ όλους, καθώς άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει ότι όσο περισσότερο κουραστούν αυτή την περίοδο, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα καθ’ όλη την διάρκεια της νέας σεζόν.
Ένας ακόμα λόγος, που κάνει τον τεχνικό ηγέτη των «Φαιάκων» να χαμογελά είναι το ότι ενσωματώθηκαν πλέον με την υπόλοιπη ομάδα, τόσο ο Ντουαλά, όσο και ο Τουράμ. Ο πρώτος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε προ λίγων ημερών, μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις, αλλά και την ξενοδοχειακή μονάδα, στην οποία διαμένουν, καθώς έχουν στην διάθεσή τους όλες τις ανέσεις προκειμένου να συνεχίσουν μέχρι τις 20 Ιουλίου την σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του τεχνικού team.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα