Έτσι «χάλασε» του Κούρου σε Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Έτσι «χάλασε» του Κούρου σε Πλατανιά

bet365

Ο Αλέξανδρος Κούρος έκανε πίσω παρά την προφορική συμφωνία που είχε με τον Πλατανιά και έτσι οι Χανιώτες αναζητούν άλλον αριστερό μπακ.

Ο 22χρονος Κούρος που είχε τεθεί καιρό τώρα εκτός των πλάνων του Ατρόμητου προ ημερών είχε συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με την διοίκηση του Πλατανιά. Πρόκειται για παίκτη που είναι καθαρά αριστερός μπακ και θα κάλυπτε και το τελευταίο κενό στο υπάρχον ρόστερ των Χανιωτών.

Παρά το προφορικό deal ο Αλέξανδρος Κούρος έδειξε να αλλάζει μετά γνώμη και να κάνει πίσω. Ο κρητικός σύλλογος δεν είχε την διάθεση να περιμένει άλλο και στρέφεται στις άλλες λύσεις που έχει στην λίστα του. Οι Χανιώτες αναζητούν πλέον έναν ακραίο αμυντικό που να μπορεί να προσφέρει όμως και σε άλλη θέση. Εξάλλου έχουν ανεβάσει ήδη στην πρώτη ομάδα ένα παιδί από την Κ-20 που μπορεί να προσφέρει ως αριστερός μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα