Σιμόες: «Όποιος ενδιαφέρεται, πρέπει να μιλήσει με τον πρόεδρο»

Σιμόες: «Όποιος ενδιαφέρεται, πρέπει να μιλήσει με τον πρόεδρο»

Ο Αντρές Σιμόες παρέπεμψε όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτησή του στον πρόεδρο της ομάδας.

Σιμόες: «Όποιος ενδιαφέρεται, πρέπει να μιλήσει με τον πρόεδρο»

Ο σύλλογος που θα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Αυτό τόνισε ο Αντρές Σιμόες, μιλώντας για το ενδιαφέρον που γράφεται ότι υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Οι δηλώσεις του:

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε: «Προέρχομαι από ένα θέμα απ' την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, μίλησα με τον προπονητή και το τεχνικό τιμ για να προστατευθώ και να είμαι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια». 

Για το αν βοηθάει την ΑΕΚ η διατήρηση του κορμού της: «Νομίζω ότι το να υπάρχει ο βασικός κορμός απ' την περσινή χρονιά είναι πάρα πολύ θετικό. Οι παίκτες γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ο ένας ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου. Βέβαια το βασικό είναι να δει ο προπονητής τις ελλείψεις που μπορεί να υπάρχουν, οπότε οποιαδήποτε μεταγραφή και προσθήκη μπορεί να βοηθήσει την ομάδα». 

Για τα θετικά στοιχεία από το δεύτερο φιλικό: «Σίγουρα οι συνεχόμενες προπονήσεις έχουν κουράσει λίγο την ομάδα. Βέβαια το θετικό είναι ότι η απόδοση της ομάδας είναι αρκετά καλή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί έχουμε ακόμα τρεις εβδομάδες μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι». 

Για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων: «Εγώ και σήμερα είδα κάποια πράγματα για τα οποία δεν ήξερα τίποτα. Οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο και τη διοίκηση. Εγώ κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Best of internet