Λεάλι: «Τα πάντα για τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

Λεάλι: «Τα πάντα για τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

Gazzetta team
Λεάλι: «Τα πάντα για τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

bet365

Ετοιμος να τα δώσει όλα για τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Νικόλα Λεάλι, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Νικόλα Λεάλι μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, το Champions League και υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα για την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι πολύ σημαντική πρόκληση να έρθεις σε ένα νικηφόρο σωματείο σαν τον Ολυμπιακό, την ομάδα με τις περισσότερες νίκες στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με τεράστια κίνητρα για αυτή τη νέα περιπέτεια.

Δεν έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο Champions League, όμως η διοργάνωση αυτή αποτελεί το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι για ένα νικηφόρο σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό και βασικό.

Συνεπώς, το να αγωνιστούμε εκεί, αποτελεί σίγουρα τον πρώτο στόχο και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που θα γίνει, θα είναι για το Champions League, κατά συνέπεια είναι πολύ σημαντικό για όλους μας»!

Για τον κόσμο είπε: «Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μπορώ να πω μόνο ότι θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα αυτή, ότι είναι μία πολύ σημαντική φανέλα, ότι έχει κερδίσει πολλά και ότι πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει!

Έχω, λοιπόν, πολλά κίνητρα και προθυμία για πολλή δουλειά, προκειμένου να πετυχαίνουμε πάντα σημαντικούς στόχους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα