Το τυχερό... 16άρι των Γάλλων για τον τελικό

Το τυχερό... 16άρι των Γάλλων για τον τελικό

Κώστας Ζάλιαρης
Το τυχερό... 16άρι των Γάλλων για τον τελικό

bet365

Όσοι πιστεύουν στη μοίρα, την τύχη, τις συνθήκες και τον συνδυασμό όλων αυτών με την ανθρώπινη ικανότητα, τότε θα εκτιμήσουν και την άποψη που εξέφρασε ο Τιερί Ανρί ενόψει του φετινού τελικού του Euro 2016.

Οι «τρικολόρ» θα προσπαθήσουν ν' αναρριχηθούν στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά έπειτα από το 2000, όταν τότε, στα γήπεδα των Ολλανδίας και Βελγίου, το γκολ του Νταβίντ Τρεζεγκέ στην παράταση του τελικού με την Ιταλία, χάρισε στους Γάλλους το τρόπαιο.

Μάλιστα, σ' εκείνη την ομάδα, αγωνιζόταν ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν κι απόψε έχει την ευκαιρία να πάρει το τρόπαιο με άλλη ιδιότητα.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Έχουν μεσολαβήσει 16 χρόνια από τότε. Όπως είχε γίνει σε διάστημα 16 ετών μέχρι το 2000. «Το είχαμε πάρει το 1984, το ξαναπήραμε το 2000 και ... μαντέψτε. Έχουν περάσει ξανά 16 χρόνια, οπότε...» δήλωσε ο Τιερί Ανρί που θέλησε ίσως με αυτό τον τρόπο να δώσει μια παραπάνω ελπίδα στον εαυτό του αλλά και τους συμπατριώτες του αυτές τις ώρες αγωνίας μέχρι την πρώτη σέντρα του αποψινού παιχνιδιού στο «Stade de France».

 

EURO Τελευταία Νέα