Ισοπαλία, παράταση και... Σάντος

Gazzetta team
Ισοπαλία, παράταση και... Σάντος

bet365

Θα κάνει η Γαλλία το 3 στα 3 ως διοργανώτρια ; Ή μήπως η Πορτογαλία σπάσει επιτέλους το ρόδι; Θα σηκώσει ο Ρονάλντο κούπα με την Εθνικής Πορτογαλίας ή μήπως ο Γκριεζμάν πάρει την σκυτάλη από τους τεράστιους Πλατινί και Ζιντάν;

Γράφει ο Νίκος Κουλιανός

Θα μπορούσαμε να κάνουμε δεκάδες ερωτήματα γι αυτόν τον τελικό, ωστόσο θα προτιμήσουμε να κάνουμε λίγο υπομονή. Σε λίγες ώρες άλλωστε θα πάρουμε όλοι ,τις απαντήσεις μας. Μπορούμε ωστόσο να τον προσεγγίσουμε στοιχηματικά;

Για να δούμε…

Ξεκινάμε από τα βασικά. Το σετάκι των αποδόσεων είναι λάθος. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Σαφώς μιλάμε για τους διοργανωτές ,για μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο αλλά απέναντί της δεν έχει τα… άσπρα χώματα. Είμαι της θεωρίας ότι πάντα ένας τελικός είναι τελικός. Ένα ματς , 90 λεπτά και όλα είναι πιθανά . Άλλωστε αν θέλουμε να τον δούμε βάση αποτελεσμάτων η Πορτογαλία είναι αήττητη. Μπορεί να μην έθελξε με το παιχνίδι της αλλά δεν την κέρδισε κανείς!!!

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Το ίδιο ισχύει φυσικά και με την Γαλλία, καθώς φτάνει στον τελικό του Σεντ Ντενίς αήττητη. Οι δύο ομάδες ωστόσο ,είχαν θεωρητικά εύκολο δρόμο μέχρι να φτάσουν στο Παρίσι. Ουσιαστικά πέταξαν εκτός μάχης μόνο έναν μεγάλο. Οι Γάλλοι ,την Γερμανία και οι Πορτογάλοι, την Κροατία. Θεωρητικό φαβορί λοιπόν στα μάτια μου η Γαλλία , λόγω έδρας αλλά και ατομικής ποιότητας. Μετά αρχίζουν οι ενστάσεις και είναι αρκετές.

Τακτικά θεωρώ ότι οι Πορτογάλοι είναι ένα σκαλί πάνω. Τα άγχος το έχουν οι διοργανωτές σε τέτοια ματς . Αν κυλά ο χρόνος και το παιχνίδι πηγαίνει σβηστό 0-0, η πίεση πηγαίνει στους τρικολόρ και τον Ντεσαμπ. Ο Ντιντιέ δεν μας έχει πείσει για την αξία του. Προς το παρών θυμίζει μαθητευόμενο μάγο και από την άλλη έχουμε τον… άρχοντα της ισοπαλίας και της τακτικής.

Θα τον τυλίξει σε μια κόλα χαρτί χωρίς να το πάρει είδηση ο Φερναντάο και θα πάω με το ενδεχόμενο να κρατήσει στο πρώτο ημίχρονο το 0-0. Αυτό θα είναι και το πρώτο μου bet,ισοπαλία στο ημίχρονο (1,75 στον ΟΠΑΠ), που είναι διαβασμένο πολύ!!!

Όσο το παιχνίδι είναι 0-0 το φαβορί θ αλλάζει και θα γέρνει πλευρά, ο διαιτητής (Μαρκ Κλάντεμπεργκ) είναι ο ορισμός του πενηνταρίσου και μην περιμένετε να χαρίσει ούτε πλάγιο άουτ στους διοργανωτές (για να προλάβω τους πονηρούς). Συνεπώς θα τολμήσω με μεγάλο ρίσκο και κόντρα σε όλα να ρισκάρω σ ένα τελικό αποτέλεσμα που δεν έχει έρθει ποτέ σε τελικό Euro.Ποιο είναι αυτό; Το 0-0 και πληρώνει 7.00 στον ΟΠΑΠ.

Η παράδοση είναι καταπληκτική για την Γαλλία , καθώς μετρά απέναντι στους Πορτογάλους 10 σερί νίκες, παρόλα αυτά οι Πορτογάλοι έχουν να αντιτάξουν 16 παιχνίδια αήττητοι σε μεγάλες διοργανώσεις!!!Γιατί τα γράφω αυτά; Γιατί πιστεύω ότι οι δυο ομάδες θα μας προσφέρουν τρομερές συγκινήσεις και θα φτάσουμε στα πέναλτι. Εκεί όλα είναι πιθανά αλλά η καρδιά μου θα χτυπά για τον δικό μας, τον «Έλληνα» Φερνάντο Σάντος…

Για το φινάλε έχουμε και κορνεράκια. Οι δύο ομάδες έχουν το καλύτερο μέσο όρο στην διοργάνωση. Η Γαλλία κερδίζει περίπου 7 σε κάθε ματς ενώ η Πορτογαλία περίπου 8. Συνεπώς το over 10,5 (1.78 στον ΟΠΑΠ) μας κάνει και μας περισσεύει.

Τα υπόλοιπα στις οθόνες μας…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα