Με παράδοση και... φόρα η Γαλλία

Gazzetta team
Με παράδοση και... φόρα η Γαλλία

bet365

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Η Γαλλία κυνηγάει το τρίτο της τρόπαιο (δεύτερο EURO) εντός έδρας, ενώ η Πορτογαλία την έκπληξη.

Γαλλία και Πορτογαλία βρίσκονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Μέχρι τώρα, οι Γάλλοι απέκλειαν τους Πορτογάλους στα ημιτελικά (EURO 1984, EURO 2000, Μουντιάλ 2006) και το να κατακτήσουν το τρόπαιο πληρώνει 1,45.

Οι τρικολόρ έχουν απίστευτα καλή παράδοση με τους Ίβηρες, καθώς έχουν κερδίσει και τα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, σερί που είναι χειρότερο μόνο από τις 13 συνεχόμενες νίκες τους επί του Λουξεμβούργου! Συν ότι οι Γάλλοι εντός έδρας σε μεγάλη διοργάνωση παραμένουν αήττητοι. Θα βρείτε το διπλό στο 2,05. Τελικός είναι, όμως, με τους Πορτογάλους να έχουν στείλει στην παράταση τα 3 από τα 4 τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια τους, όπως είχε συμβεί και στο τελευταίο τους παιχνίδι σε EURO το 2000. Η ισοπαλία τιμάται στο 3,10.

Από εκεί και πέρα, στα 5 από τα 6 παιχνίδια της Πορτογαλίας μέχρι τώρα στη διοργάνωση είχαμε ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, επιλογή που μπορείτε να βρείτε στο 1,909. Στα 5 τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια της, μάλιστα, η ομάδα του Σάντος έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ, με το under να πληρώνει 1,45. Στα 4 από τα 6 παιχνίδια τους στα νοκ άουτ μέχρι τώρα είχαμε λιγότερα από 9,5 κόρνερ, επιλογή που μπορείτε να βρείτε στο 2,00, ενώ συνολικά έχουν από μόλις 5 κάρτες στα νοκ άουτ. Στο 1,85 το under 4,5 στις κίτρινες κάρτες, καθώς σε ένα ματς καμιά τους δεν έχει πάνω από δύο.

Τέλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει ακόμη ένα γκολ, για να βρεθεί μόνος στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση με 10 και το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 2,95. Στο 2,50 η αντίστοιχη επιλογή για τον εκπληκτικό Αντουάν Γκριζμάν, που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και είναι πρώτος σκόρερ με 6 γκολ.

 

Τελευταία Νέα