Κυριακάτικο ρεπό και δύο προπονήσεις την Δευτέρα

Κυριακάτικο ρεπό και δύο προπονήσεις την Δευτέρα

Κυριακάτικο ρεπό και δύο προπονήσεις την Δευτέρα

Μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν ρεπό την Κυριακή και δύο προπονήσεις την Δευτέρα. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Τσόρι.

Μία ημέρα μετά το φιλικό στην Γάνδη, με την ομώνυμη ομάδα και την ισοπαλία 2-2, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του χθεσινού αγώνα έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία, πριν μπουν στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Κανονικά κινήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, με ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, αλλά και δίτερμα, σε μικρό χώρο, με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και τελειώματα.
 
Η προπόνηση του Σαββάτου σημαδεύτηκε από το... ντεμπούτο του Νικόλα Λεάλι. Ο Ιταλός πορτιέρε έβαλε τα προπονητικά του Ολυμπιακού και γυμνάστηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του, οι οποίοι μετά το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή, τον υποδέχθηκαν και στο γήπεδο. Ο νεαρός τερματοφύλακας συμμετείχε κανονικά και στο δίτερμα. Στο δίτερμα μετείχε και ο Ντιόγο Φιγκέιρας. Από την άλλη ο Τσόρι έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
 
Την Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό. Θα επανέλθουν στο γήπεδο την Δευτέρα με δύο προπονήσεις: στις 10:00 και 18:00 (τοπική ώρα).

Best of internet