Κουλούρης: «Είμαι έτοιμος όσο ποτέ…»! (vid)

Κουλούρης: «Είμαι έτοιμος όσο ποτέ…»! (vid)

Κουλούρης: «Είμαι έτοιμος όσο ποτέ…»! (vid)

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης, μεγάλωσε, έπαψε να είναι το παιδί των ακαδημιών, ξέρει τον Ίβιτς καλά και δηλώνει στο Gazzetta.gr πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο νεαρός επιθετικός, που σκόραρε το ένα εκ των δύο γκολ του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ, μιλάει για τα πρώτα συμπεράσματα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και δείχνει σίγουρος, ότι ο «Δικέφαλος» είναι σε σωστό δρόμο.

-Πως είδες την ομάδα στο φιλικό κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ;

«Ήταν ένα καλό φιλικό, πολύ πιο χρήσιμο από αυτό της περασμένης Τετάρτης, που το είδαμε περισσότερο ως ένα οικογενειακό διπλό στην προπόνηση. Ξέραμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα η Κλαμπ Μπριζ, αλλά παρουσιαστήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ασχέτως αν μέχρι τώρα αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε στις προπονήσεις».

-Τι σημαίνει για σένα στο ξεκίνημα της χρονιάς το γκολ στο ματς με την πρωταθλήτρια Βελγίου και πόσο σε βοηθάει να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι;

«Νομίζω ότι για κάθε επιθετικό είναι σημαντικό το γκολ. Προσπαθώ να δουλεύω πολύ στις προπονήσεις, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα. Αυτές οι εβδομάδες θα μας βοηθήσουν για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Ακόμη, πάντως, είναι νωρίς για συμπεράσματα».

-Τι πιστεύεις ότι πήγε καλά και τι όχι στο ματς με την Κλαμπ Μπριζ;

«Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή, για να δούμε τι δεν κάναμε σωστά μέσα στο γήπεδο, τι ήθελε αυτός να κάνουμε και δεν το κάναμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε στο βασικό κομμάτι της προετοιμασίας, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η φυσική κατάσταση και να δεθούμε περισσότερο μεταξύ μας ως ομάδα».

-Εσύ, ο Γιαννούλης, ο Πούγγουρας, μεγαλώσατε μέσα σ’ ένα χρόνο, γίνατε άνδρες, παίξατε σε κανονικά πρωταθλήματα. Θεωρείς ότι τα παιδιά των ακαδημιών μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα για τον εαυτό τους;

«Οσοι βρισκόμαστε εδώ, είμαστε έτοιμοι, όλα τα παιδιά έχουν τουλάχιστον έναν χρόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι πολύ διαφορετικό από το να παίζεις στα πρωταθλήματα των ακαδημιών. Εχουμε δει διαφορές, τις συζητάμε μεταξύ μας, πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Ολοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όλοι είμαστε στην ίδια θέση».

-Πάντως, ο ΠΑΟΚ δείχνει φρέσκος, με πολλά νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού του και είμαστε ακόμη στα μισά της προετοιμασίας. Το περίμενες;

«Είναι νωρίς ακόμα, αλλά βλέπουμε και στα φιλικά παιχνίδια, ότι δεν βγάζουμε τόση κούραση, έχουμε την κυριαρχία της μπάλας, κάνουμε φάσεις, ίσως πρέπει να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο κάποια πράγματα, αλλά είμαστε σε καλό επίπεδο».

-Ευθύμη, σου έλειψε ο ΠΑΟΚ;

«θα έλεγα πολύ…».

-Βλέπεις διαφορές με τον ΠΑΟΚ που άφησες κι αυτόν που βρήκες φέτος;

«Από πολύ νωρίς υπάρχει οργάνωση στον φετινό ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένα πλάνο. Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια, άργησε πιο πολύ να γίνει στην πράξη».

-Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League;

«Δίκαια βρισκόμαστε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Θα διεκδικήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε παραπάνω. Είμαστε ισάξιοι με τις υπόλοιπες ομάδες, δεν το βλέπω ότι πρέπει να φοβηθούμε από κάτι, τα πάντα εξαρτώνται από εμάς τους ίδιους».

-Τι καινούργιο βλέπεις να έχει περάσει στην ομάδα ο Βλάνταν Ίβιτς;

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και πειθαρχία σ’ όλους τους τομείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα