Διαπραγματεύεται την αγορά Γιαννιώτα ο ΑΠΟΕΛ

Διαπραγματεύεται την αγορά Γιαννιώτα ο ΑΠΟΕΛ

Διαπραγματεύεται την αγορά Γιαννιώτα ο ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για την αγορά του Γιάννη Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό. Στις 500.000 η αρχική κρούση των Κύπριων, στο 1 εκατ. ευρώ η ερυθρόλευκη αξίωση.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει σταματήσει την προσπάθειά του για τον Γιαννιώτα. Για να πάρει όμως τελική μορφή το deal της αγοράς του παίκτη θα πρέπει σε πρώτη φάση να συναινέσει ο Ολυμπιακός. Οι Κύπριοι ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις από τις 500.000 ευρώ αλλά οι ερυθρόλευκοι θέλουν τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ για τον διεθνή εξτρέμ.

Ξέχωρα από αυτό ο Γιάννης Γιαννιώτας θα πρέπει να αποζημιωθεί και για το υπόλοιπο του συμβολαίου του εφόσον φύγει (σ.σ. δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019 με τον πειραϊκό σύλλογο). Πάντως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει πρόθεση να τα παρατήσει. Εξάλλου προσπαθεί να κλείσει τον Γιαννιώτα πριν καν αρχίσει το α' στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα