Μπατιστίνι: «Οψιόν αγοράς και ρήτρα επαναγοράς για Λεάλι»

Μπατιστίνι: «Οψιόν αγοράς και ρήτρα επαναγοράς για Λεάλι»

Μπατιστίνι: «Οψιόν αγοράς και ρήτρα επαναγοράς για Λεάλι»

bet365

Ο μάνατζερ του Νικόλα Λεάλι μίλησε ξανά στον ιταλικό Τύπο επιβεβαιώνοντας την οψιόν αγοράς αλλά και την ρήτρα επαναγοράς στην συμφωνία Ολυμπιακού - Γιουβέντους.

Ο Γκρατσιάνο Μπατιστίνι είπε σε media στην Ιταλία για:

Την επιλογή του Λεάλι: Κάναμε μία έρευνα αγοράς και τελικώς διαπιστώσαμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά η μόνη ομάδα που ενδιαφερόταν τόσο πολύ και τον ήθελε. Ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει τον βασικό του κίπερ στην Εσπανιόλ οπότε και ο Νικόλα και ο άλλος κίπερ (σ.σ. Καπίνο) θα παλέψουν για την θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια.

Τις πρώτες εντυπώσεις του Ιταλού κίπερ και την συμφωνία: Είναι ενθουσιασμένος. Και για τις συνθήκες που βρήκε και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, που είναι πρόκληση και για τον ίδιο τον Νικόλα. Είναι μία μεγάλη και πολύ καλή ευκαιρία για τον Λεάλι και πρέπει να την αξιοποιήσει. Όσο για την συμφωνία των δύο ομάδων είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς για Ολυμπιακό και ρήτρα επαναγοράς από την Γιουβέντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα