Οι Κύπριοι για το συμβόλαιο του Γιαννιώτα

Οι Κύπριοι για το συμβόλαιο του Γιαννιώτα

Δημήτρης Τομαράς
Οι Κύπριοι για το συμβόλαιο του Γιαννιώτα

bet365

Ένα βασικό... αγκάθι για τον Γιάννη Γιαννιώτα και την επόμενή του ομάδα είναι το συμβόλαιό του αλλά και το πως θα καλυφθεί οικονομικά αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό.
Όπως αναφέρει το κυπριακό site Balla το συμβόλαιο του Γιαννιώτα του αποφέρει 400 χιλιάδες ευρώ (καθαρά) τον χρόνο. Όταν πήγε τον περασμένο Ιανουάριο στην Κύπρο, του πλήρωνε το 50% περίπου ο ΑΠΟΕΛ. Τώρα όμως από την στιγμή που ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει τάσει φυγής από τον Ολυμπιακό μετά το... κόψιμό του θα κοιτάξει να καλυφθεί στο οικονομικό σκέλος από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο με το 2019. Ο ΑΠΟΕΛ πάντως μπορεί να του δώσει ακόμα και 250.000 τον χρόνο για συμβόλαιο. Κάποιες πηγές λένε πως ίσως φτάσει μέχρι τις 300.000 ευρώ αλλά σίγουρα όχι παραπάνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα