Μπριζ - ΠΑΟΚ 0-2

Μπριζ - ΠΑΟΚ 0-2

Μπριζ - ΠΑΟΚ 0-2

bet365

Ο... γκαζωμένος ΠΑΟΚ πέτυχε μια νίκη ψυχολογίας κόντρα στην πιο έτοιμη Μπριζ (2-0) με τους Κουλούρη και Πέλκα (γκολάρα) να σκοράρουν και την γενικότερη εικόνα να κάνει τους πάντες αισιόδοξους! ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Δεύτερο επιτυχημένο τεστ για τον ΠΑΟΚ, με έναν σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο! Ο «δικέφαλος του βορρά», επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας αυτή τη φορά της Μπριζ με 2-0. Φυσικά ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός σε σχέση με τον Σιλφόλντε πριν λίγες μέρες, με τους ποδοσφαιριστές του Ίβιτς να δείχνουν ένα αρκετά καλό πρόσωπο.

Με την γνωστή συνταγή του 4-3-3 που δείχνει να καθιερώνει ενόψει της νέας σεζόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είδε τους ποδοσφαιριστές του να πιέζουν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μόλις στο 6' ο Περέιρα αστόχησε σε τετ α τετ, ενώ στο 13' η Μπριζ είχε δοκάρι με τον Στορμ. Η καλύτερη στιγμή για τον «δικέφαλο» ήταν στο 27', όταν ο πολύ καλό στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, Κάμπος, με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι των Βέλγων.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, αλλά δεν είχε γκολ. Ακριβώς το αντίθετο έγινε στην επανάληψη. Οι αλλαγές των δύο ομάδων έφεραν πιο χαμηλό ρυθμό, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει δίχτυα. Με την συμπλήρωση 70 λεπτών, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βγήκε στην κόντρα, ο Γιαννούλης πέρασε στον Ροντρίγκες και αυτός την κατάλληλη στιγμή στον Κουλούρη που από κοντά έκανε το 1-0. Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 80', με τον Πέλκα μετά από ωραία ατομική προσπάθεια να «κρεμάει» τον αντίπαλο γκολκίπερ γράφοντας το 2-0 για την ομάδα του.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46’ Βελλίδης), Μάτος (46’ Κίτσιου), Πούγγουρας (46’ Μαλεζάς), Τζαβέλλας (61’ Κρέσπο), Λέοβατς (61’ Γιαννούλης), Τσίμιροτ (61’ Κοροβέσης), Τζιόλης (46’ Χαρίσης), Περέιρα (46’ Πέλκας), Μυστακίδης (46’ Ροντρίγκες), Κάμπος (61’ Ζάιρο), Αθανασιάδης (61’ Κουλούρης)

TI ΚΡΑΤΑΜΕ: Αρχικά, το δίδυμο Λέο Ματος και Τζάλμα Κάμπος. Εντυπωσιάζει η δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ μ' αυτούς τους δύο μαζί. Αν και δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον πολύ καλά, δείχνουν από το ξεκίνημα, ότι θα είναι το «όπλο» της ομάδας τη νέα χρονιά.

ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ: Ο ΠΑΟΚ είναι μόλις στην πρώτη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, έπαιξε κόντρα σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, που σε 20 μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Ο Ίβιτς έχει χρόνο να δουλέψει και να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες της ομάδας του

ΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ: Εκτός από την οποία αμυντική ανισορροπία και τα λάθη μεσοαμυντικά, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος δεν έκανε γκολ κάποια από τις καλές και πολλές ευκαιρίες, που είχε με Περέιρα, Αθανασιάδη, Μυστακίδη. Και απέναντι σε ομάδες όπως η Κλαμπ Μπριζ ξέρει ότι πρέπει να τις κάνει γκολ.

ΑΥΤΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ: Κορυφαίος του ΠΑΟΚ, μέχρι να γίνει αλλαγή, ήταν ο Μάριν Λέοβατς. Ο Κροάτης από την στιγμή που παίζει στην κανονική θέση του είναι ένας... άλλος Λέοβατς. Μοιάζει σαν τη μέρα με τη νύχτα! Σε σχέση με τον Λέοβατς επί εποχής Τούντορ που τον αχρήστευσε στο 3-5-2.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ: Τόσο ο Ευθυμης Κουλούρης, που τον ξέραμε και σκόραρε από εκεί που δεν τα χάνει, όσο κι ο Δημήτρης Γιαννουλης έδειξαν ότι έχουν τα στοιχεία στο παιχνίδι τους για να παραμείνουν, ειδικό ο δεύτερος, στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος έχει «κλειδώσει» την παρουσία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα