Η μεγάλη ευκαιρία Πουλίδο και η δικαίωση Λορένθο (vids)

Η μεγάλη ευκαιρία Πουλίδο και η δικαίωση Λορένθο (vids)

Η μεγάλη ευκαιρία Πουλίδο και η δικαίωση Λορένθο (vids)

bet365

Έχει βάλει ήδη 3 γκολ στην προετοιμασία και δείχνει καλύτερος από ποτέ. Ο Πουλίδο τα... σπάει στον Ολυμπιακό, ετοιμάζεται για βασικός φορ και ο Λορένθο τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση.

Από το α' στάδιο της προετοιμασίας έδειχνε πολύ σοβαρός και αποφασισμένος. Καλύτερος finisher σε ασκήσεις και αγώνες, πιο αφοσιωμένος και με πολλή δουλειά. Ο Άλαν Πουλίδο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι ο τοπ φορ του ρόστερ του Ολυμπιακού και εάν συνεχίσει έτσι οδεύει για πρώτη φορά για καθιέρωση ως βασικός στην ομάδα. Στην προετοιμασία των Πειραιωτών έως τώρα σε Αυστρία και Βέλγιο δεν είναι και λίγα τα χάιλαιτ του:

- Με την SV Horn από το 5' έως το 37' είχε βάλει δύο γκολ, είχε μία μεγάλη φάση για άλλο ένα και ήταν άκρως κινητικός και επικίνδυνος.

- Με τη Βάκερ εξαιρετικό τελείωμα στο 80' μετά από σούπερ συνεργασία με τον Μανθάτη για το 3ο του τέρμα στην προετοιμασία.

- Με την Γάνδη χάρις στον τρόπο που κινείται και τραβάει πάνω του παίκτες δίνει άπλετο χώρο στον Φορτούνη για να σκοράρει με γκολάρα. Επίσης από την στιγμή που μπήκε και δημιούργησε και είχε και ο ίδιος αρκετές φάσεις για γκολ.

- Έχει καταφέρει να βρει την απαιτούμενη χημεία και με τον Τσόρι και τον Φορτούνη και ακόμα και με τον Ιντέγιε.

- Στις προπονήσεις ήταν από τους πιο σοβαρούς και καλούς επαγγελματίες. Εξωαγωνιστικά μας απασχόλησε με τον τρόπο που περιέγραψε στον πρώην πλέον ερυθρόλευκο κόουτς, Μάρκο Σίλβα, την απαγωγή του.

Μετά από όλα αυτά ο Χουάνχο Λορένθο με το πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας μεταγραφών στον Ολυμπιακό (σ.σ. πιο υψηλό από κάθε άλλον που μπήκε σε ανάλογες θέσεις τα τελευταία χρόνια και σαφώς πιο πάνω από Κοβάσεβιτς, Ισά και άλλους) έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Ήταν από τους ανθρώπους που είχε επιμείνει πολύ για το ταλέντο, την αξία, τις ικανότητες και την προοπτική του Πουλίδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα