Κασάμι και Ρέτσος για Γάνδη και προετοιμασία (vid)

Κασάμι και Ρέτσος για Γάνδη και προετοιμασία (vid)

Οι Κασάμι και Ρέτσος μίλησαν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Γάνδη στην κάμερα του Olympiacos TV.

Κασάμι και Ρέτσος για Γάνδη και προετοιμασία (vid)
Παϊτίμ Κασάμι:
 
«Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση και ο βασικός μας στόχος είναι να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, καθώς πρόκειται να έχουμε πολύ δύσκολους αγώνες στην συνέχεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτό ήταν ένα καλό τεστ για εμάς για να επανέλθουμε στην φυσική κατάσταση που θέλουμε και να ετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά».
 
Παναγιώτης Ρέτσος:
 
«Είναι τιμή να φοράς αυτήν την φανέλα και ειδικά αν σε εμπιστεύεται και ο προπονητής και σε βάζει και σε δύσκολα παιχνίδια. Γιατί το σκορ ήταν 2-2 και το παιχνίδι κρίσιμο, ανεξάρτητα αν είναι φιλικό ή όχι, γιατί πάντα ο Ολυμπιακός θέλει να νικάει. Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και δεν πρέπει να μείνω σε αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσω».
 
Για το αν αισθάνεται άνετα σε όποια θέση του ζητηθεί να παίξει: «Η δουλειά μου είναι να παίζω όπου με βάζει ο προπονητής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε οποιαδήποτε θέση και να με βάλει και αυτό που θέλω είναι να μπορώ να ανταπεξέλθω και ως αμυντικό χαφ και ως στόπερ και ως δεξί μπακ. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή».
 
Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει: «Πιστεύω ότι το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας μικρός όταν έρχεται στη μεγάλη ομάδα είναι να νιώθει σαν ένας μεγάλος παίκτης και να μην νιώθει σαν μικρός. Από εκεί και πέρα πρέπει να δείξει την προσωπικότητά του, τα στοιχεία του και αν μπορεί να διακριθεί είναι το καλύτερο».

Κασάμι και Ρέτσος στο Οlympiacos TV! / Kasami and Retsos on Olympiacos TV!

Best of internet