«Σιγή ασυρμάτου» για Πάτο από τον ΠΑΟΚ

«Σιγή ασυρμάτου» για Πάτο από τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Σιγή ασυρμάτου» για Πάτο από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ένα από τα πολλά σενάρια και ονόματα, που κυκλοφορούν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, προστέθηκε στη λίστα του ΠΑΟΚ: Αλεσάντρε Πάτο. Καμία επίσημη αντίδραση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ

Εδώ και λίγες ώρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «inpaok.com», ο Αλεσάντρε Πάτο αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που ανήκει στην Κορίνθιανς και πέρσι αγωνίστηκε για έξι μήνες δανεικός στην Τσέλσι, φέρεται να έχει απασχολήσει (σε ποιο επίπεδο ουδείς το γνωρίζει) το «Δικέφαλο», που δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Όλοι περιμένουν μια τοποθέτηση του επίσημου ΠΑΟΚ για το όποιο ενδιαφέρον της ομάδας για τον Πάτο, την ίδια ώρα που άπαντες γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν προκειμένου να φτάσουμε στην ολοκλήρωση μιας τέτοιας μεταγραφής.

Πάντως αυτό το διάστημα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει κανονικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα της Κορίνθιανς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα