Τσιμίκας: «Θα είμαστε έτοιμοι, θα τα καταφέρουμε»

Τσιμίκας: «Θα είμαστε έτοιμοι, θα τα καταφέρουμε»

Gazzetta team
Τσιμίκας: «Θα είμαστε έτοιμοι, θα τα καταφέρουμε»

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League.

Όχι μόνο θα είναι έτοιμος, αλλά ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει κιόλας να περάσει τα προκριματικά του Champions League, όπως δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας μετά το φιλικό με Γάνδη.

Οι δηλώσεις του «ερυθρόλευκου» άσου στη «Nova»:

Για την απόδοση της ομάδας: «Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που κάναμε αυτές τις μέρες στην προπόνηση. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε όλο και πιο καλοί».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά: «Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι, κάθε μέρα δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα τα καταφέρουμε».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Οι φιλοδοξίες μου είναι να μπω στην ομάδα του Ολυμπιακού, να παίξω και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα