«Δεν υπάρχει θέμα Ζοζούλια»!

«Δεν υπάρχει θέμα Ζοζούλια»!

«Δεν υπάρχει θέμα Ζοζούλια»!

bet365

Ο Αλεξάντερ Πάνκοφ έβαλε τέλος στην υπόθεση του Ουκρανού επιθετικού και του φημολογούμενου ενδιαφέρον ΑΕΚ τονίζοντας ότι βρίσκεται εδώ για τον Τσιγκρίνσκι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Μιλώντας στους απεσταλμένους των ΜΜΕ ο Αλεξάντερ Πάνκοφ έβαλε τέλος στα σενάρια περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για την περίπτωση του Ζοζούλια.

«Μιλήσαμε με τον Μιλοβάνοβιτς, θα μιλήσουμε ξανά αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τον Ρομάν. Δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη περίπτωση και η παρουσία μου εδώ έχει να κάνει με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια κι όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει η πιθανότητα αν ενδιαφερόταν η ΑΕΚ να παίξει στην Ευρώπη μας ξεκαθάρισε: «΄Εχουμε κάνει έφεση μεν για να πέσει η ποινή αλλά έως τις 16 Αυγούστου δεν μπορεί όπως και να 'χει να αγωνιστεί»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα