Τα γκολ έρχονται αργά

Gazzetta team
Τα γκολ έρχονται αργά

bet365

Γαλλία και Πορτογαλία, λοιπόν, θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε τελικό, καθώς μέχρι τώρα σε όλα τα μεγάλα τουρνουά έπαιζαν στα ημιτελικά.

Γράφει ο Λευτέρης Ντανοβασίλης

Και στις τρεις αυτές περιπτώσεις στα EURO του 1984 και του 2000 και στο Μουντιάλ του 2006 οι τρικολόρ «σκότωναν» του Πορτογάλους στα ημιτελικά. Η Γαλλία είναι δίκαια το φαβορί, καθώς εντός έδρας σε μεγάλη διοργάνωση παραμένει αήττητη, έχοντας 16 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 18 ματς και φυσικά δύο κατακτήσεις (1984, 1998)!

Η Πορτογαλία του Σάντος, όμως, θα αποδειχθεί και πάλι σκληρό καρύδι για την ομάδα του Ντεσάν, έστω και αν έχει να την κερδίσει… 40 χρόνια. Για τελικό, όμως, ακόμη και στο 1,80 στον ΟΠΑΠ δεν σε τραβάει να ποντάρεις στο διπλό.

Το ίδιο ισχύει και για την ισοπαλία στο ημίχρονο στο 1,75. Η Πορτογαλία έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει άμυνα, ρισκάροντας περισσότερο στη συνέχεια, ενώ η Γαλλία σε όλο το τουρνουά παίζει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Θελκτικό ως σημείο, όμως καθόλου ικανοποιητική η απόδοση. Πάνω σε αυτό, βέβαια, μπορούμε να πατήσουμε και να βγάλουμε δύο καλά σημεία. Το πρώτο είναι να δούμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, επιλογή που μπορείτε να βρείτε στο 2,00 στον ΟΠΑΠ.

Πιο ψηλά και με μεγαλύτερο ρίσκο βρίσκεται η απόδοση για περισσότερα γκολ της φιλοξενούμενης στο δεύτερο ημίχρονο, που πληρώνει 2,30 στον ΟΠΑΠ και βρίσκεται στις επιλογές μου. Στον μοναδικό τελικό, άλλωστε, της Γαλλίας στην έδρα της είχε κερδίσει με 2-0 την Ισπανία στο Παρίσι και αμφότερα τα γκολ είχαν έρθει στο δεύτερο ημίχρονο. Μιας και πιάσαμε τους τελικούς, εκείνος με την Βραζιλία είχε έρθει 3-0, όμως το N/G στο 1,52 δεν μου λέει απολύτως τίποτα…

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Με τον κόσμο, την παράδοση και την πληρότητα με το μέρος τους, οι Γάλλοι με τραβάνε. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο παράτασης, όμως πιστεύω ότι θα βρουν τις λύσεις απέναντι στους Πορτογάλους, που και πάλι θα κλειστούν, ψάχνοντας την αντεπίθεση. Όπως και στα ματς με την Ισλανδία και την Γερμανία, οι τρικολόρ λογικά θα μπουν δυνατά και θα πιέσουν, πριν κατεβάσουν ταχύτητα στη συνέχεια και παίξουν πιο απελευθερωμένα στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας «ζυγίσει» τον αντίπαλο.

Η βασική μου επιλογή θα είναι στο live, όπου μετά τα πρώτα λεπτά, αν δεν έχουμε γκολ, θα ποντάρω στη νίκη της Γαλλίας στο δεύτερο ημίχρονο. Πριν τη σέντρα είναι στο 2,12 στον ΟΠΑΠ. Δύσκολα θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η απόδοση, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο.

 

EURO Τελευταία Νέα