Νέος ιδιοκτήτης ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Νέος ιδιοκτήτης ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος στη Βέροια

bet365

Νέο ιδιοκτήτη έχει η Βέροια και αυτός είναι ο επιχειρηματίας από την Πέλλα, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Νομικά ζητήματα απομένουν για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Αν και ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε κάνει λόγο για εταιρεία από την Κίνα, βρήκε λύση εντός της χώρας για το ιδιοκτησιακό. Μάλιστα, δε ξέφυγε καν από τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου από την Πέλλα.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι έμπορος φρούτων και δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της ξυλείας. Ωστόσο, θα χρειαστεί μερικό χρονικό διάστημα να γίνει και με τη... βούλα ο νέος ιδιοκτήτης της «βασίλισσας του Βορρά». Αυτό διότι απομένουν νομικά ζητήματα για να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών, κάτι που απαιτεί 20-25 ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα