«O ΠΑΟΚ βρήκε τον γκολκίπερ του»

«O ΠΑΟΚ βρήκε τον γκολκίπερ του»

«O ΠΑΟΚ βρήκε τον γκολκίπερ του»

bet365

Ο Μπρκιτς δεν άντεξε την πίεση της Serie A, αλλά η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Ζόραν Μάριτς τον ανέδειξε και μιλά στο Gazzetta.gr για τη σωστή επιλογή του ΠΑΟΚ!

Η Βοϊβοντίνα το σπίτι του και ο Ζόραν Μάριτς ο ποδοσφαιρικός του πατέρας. Ηταν άλλωστε αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθεί στην ομάδα και να δείξει το πλούσιο ταλέντο του. Ο Ζέλικο Μπρκιτς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα και ο Σέρβος τεχνικός μιλά στο gazzetta.rg για το πλούσιο ταλέντο του 30χρονου γκολκίπερ, τις αδυναμίες, αλλά και το αν η επιλογή του Ιβιτς ήταν σωστή «Ναι, ο Ιβιτς τον γνωρίζει καλά και είναι σίγουρος για την αξία του. Αλλωστε, ο Μπρκιτς συγκαταλέγεται στους κορυφαίους γκολκίπερ της χώρας.

Είναι μια επιβλητική φιγούρα κάτω από τα δοκάρια και η σωματοδομή του ήταν το διαβατήριο για μια μεγάλη καριέρα. Με βοήθησε αρκετά στο να τον εμπιστευθώ με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Πλεονέκτημά του, το ύψος, είναι εξαιρετικός στις εξόδους. Ηθελε δουλειά στα χαμηλά, αλλά δούλεψε εντατικά πάνω σε αυτό το κομμάτι και κατάφερε να καλύψει τα κενά του. Στην Ιταλία πήρε πολλά εξαιρετικά στοιχεία κι έγινε ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας. Φιλόδοξος τερματοφύλακας και η συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» τόνισε ο Μάριτς

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή του Σέρβου και με κίνηση ματ έφερε τον Μπρκιτς στη Θεσσαλονίκη. Ποια είναι όμως τα μειονεκτήματά του; «Με τη μπάλα στα πόδια έχει πρόβλημα, ωστόσο το δουλεύει αρκετά. Εχει ρίξει βάρος σε αυτό το κομμάτι... Η πίεση στην Ιταλία ήταν το μεγαλύτερό του θέμα, δεν άντεξε, αφού σε κάθε κακή εμφάνιση η κριτική είναι σκληρή. Ναι, η πίεση ήταν κάτι που τον επηρέασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα