Ένας ΠΑΟΚ με παλιούς και (λίγους) νέους…

Ένας ΠΑΟΚ με παλιούς και (λίγους) νέους…

Το φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Βελγίου το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου (09/07) είναι το πρώτο δυνατό τεστ για τον ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ένας ΠΑΟΚ με παλιούς και (λίγους) νέους…

Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (08/07) ο Βλάνταν Ίβις δοκίμασε δύο σχήματα, που έχει στο μυαλό του, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα του Βελγίου, ενώ παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που μπήκε σε κάποια στιγμή του οικογενειακού «διπλού» σε μια από τις δύο ενδεκάδες.

Η ενδεκάδα που θεωρητικά έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει το Σάββατο κόντρα στην Μπριζ αποτελούταν από τους: Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Μάτος, Πούγγουρα, Τζαβέλλα και Λέοβατς στην άμυνα. Τζιόλης και Τσίμιροτ, έπαιξαν ως αμυντικοί μέσοι, μπροστά τους οι  Κάμπος, Περέιρα και Μυστακίδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Τα νέα πρόσωπα σ’ αυτή την υποτιθέμενη αρχική ενδεκάδα είναι δύο (Τζάλμα Κάμπος, Λέο Μάτος), έκπληξη είναι η παρουσία του νεαρού Πούγγουρα, που πάει πολύ καλά έως τώρα στην προετοιμασία και ως νέο πρόσωπο μπορεί να θεωρηθεί κι ο Φακούντο Περέιρα. Σύνολο: τέσσερις στους ένδεκα ποδοσφαιριστές.

Στην άλλη πλευρά ήταν οι «πράσινοι» με τους: Βελλίδη, Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο, Γιαννούλη, Χαρίση, Πέλκα, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κοροβέση και Κουλούρη.

Best of internet