Κοντά σε Ασίγκμπα η Βέροια

Κοντά σε Ασίγκμπα η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Κοντά σε Ασίγκμπα η Βέροια

bet365

Κοντά στην απόκτηση του Μαρκ Ασίγκμπα της Παναχαϊκής βρίσκεται η Βέροια. Αναζήτηση για φορ και για δεκάρι.

Στην επόμενη μεταγραφή της φαίνεται πως θα προχωρήσει η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μαρκ Ασίγκμπα, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ και δεξί μπακ και την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα της Παναχαϊκής. Ο 26χρονος Γκανέζος αμυντικός ήταν από τους λίγους που είχαν απομείνει στους Αχαιούς και δείχνει να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα.

Το who is who

Ο Μαρκ Ναϊάμπα Ασίγκμπα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1990 στην πόλη Άκρα της Γκάνας, έχει ύψος 1,77μ. και αγωνίζεται ως στόπερ και ως δεξί μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από μικρές ομάδες της Ισπανίας και το 2013 ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό του Φωκικού.

Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή για την Παναχαϊκή και έως σήμερα έχει μετρήσει συνολικά 62 συμμετοχές και 1 γκολ στη Football League, 6 εμφανίσεις στα πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας και 7 παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδας.

Πάει για δεκάρι και φορ

Έτσι, η «βασίλισσα του Βορρά» κλείνει σιγά-σιγά τρύπες, αφού στη θέση του δεξιού μπακ υπάρχει ο Ιβάν Μαλόν, που θα ανανεώσει, ενώ μπορεί να παίξει εκεί και ο Σιρίλ Καλί, που κανονικά είναι στόπερ. Γι' αυτό, στον σύλλογο της Ημαθίας εστιάζουν την προσοχή τους στην αναζήτηση για επιθετικό και δεκάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα