«Τερμάτισαν» τα social media!

Αντώνης Σαούλης
«Τερμάτισαν» τα social media!

bet365

Μυθικοί αριθμοί κατά την διάρκεια του τουρνουά σε Facebook, Twitter και Instagram. Περισσότερα από 12,5 εκατομμύρια downloads είχε η εφαρμογή! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Οι αριθμοί που δημοσιοποίησε η Uefa στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του τουρνουά ήταν μυθικοί. Νωρίτερα σας γράψαμε για τις τηλεθεάσεις και πόσο ικανοποιημένους άφησε τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Στα social media όμως το... τερμάτισαν. Η αύξηση ήταν ραγδαία σε σχέση με τα προηγούμενα τουρνουά. Λογικό μεν, μιας και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο μεγαλύτερη είναι η επιρροή της τεχνολογίας. Ωστόσο οι αριθμοί προκαλούν ίλιγγο.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Το site του Euro2016 έκανε ρεκόρ με 300 εκατομμύρια επισκέπτες κατά την διάρκεια του τουρνουά σε σχέση με τα 88 εκατομμύρια του 2012. Ταυτόχρονα είχαν περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια (!) page views. Η εφαρμογή κατέβηκε σε 12,5 εκατομμύρια συσκευές.

Οσο για τα social media; Οι λογαριασμοί της Uefa γιγαντώθηκαν με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ανθρώπους. Ταυτόχρονα περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια posts υπήρχαν στα social media.

 

EURO Τελευταία Νέα