Δικαίωση ΑΕΚ για την υπόθεση Κύρκου

Δικαίωση ΑΕΚ για την υπόθεση Κύρκου

Gazzetta team
Δικαίωση ΑΕΚ για την υπόθεση Κύρκου

bet365

Λήξαν πρέπει να θεωρείται το θέμα με τις καταγγελίες του Δημήτρη Κύρκου κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η ΑΕΚ είχε δικαιωθεί πρωτοδίκως για την συγκεκριμένη υπόθεση, με τις καταγγελίες για φραστική επίθεση και απειλές στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ο αθλητικός εισαγγελέας παρενέβη για να επανεξεταστεί η υπόθεση αλλά ΑΕΚ και Μελισσανίδης θα αθωωθούν οριστικά.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Πέτρος Καϊμακάκης, αντέκρουσε οποιαδήποτε κατηγορία ενώ τονίστηκε ότι κανείς από τους παρατηρητές που ήταν παρόντες δεν κατέγραψε το παραμικρό. Παράλληλα, με γραπτή του κατάθεση ο Κύρκος αναφέρει ότι «σε καμία στιγμή δεν πίστεψα ότι αυτά που είπε θα τα κάνει», με το θέμα να κλείνει κάπου εκεί καθώς αναμένται η τυπική ανακοίνωση της οριστικής αθώωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα