Ξεκάθαρος ο Πογκμπά για Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Ξεκάθαρος ο Πογκμπά για Γιουνάιτεντ

bet365

Σε φίλους και συμπαίκτες έχει εκμυστηρευτεί ο Πολ Πογκμπά ότι πλέον επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Equipe».

Το δημοφιλές γαλλικό Μέσο ενισχύει τα όσα είχαν κυκλοφορήσει από το βράδυ της Πέμπτης στον αγγλικό Τύπο και τόνιζαν πως ο Γάλλος χαφ μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Euro 2016, θα επιστρέψει στο Τορίνο για να πει στους ανθρώπους της Γιουβέντους ότι θα ήθελε να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Η «Equipe» αναφέρει πως ορισμένοι εκ των συμπαικτών του Πογκμπά αλλά και πολύ καλοί του φίλοι γνωρίζουν ήδη τις προθέσεις τους κι έτσι, οι όποιες εξελίξεις τοποθετούνται από την επόμενη εβδομάδα, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τον Πογκμπά να δίνει το «παρών» στον τελικό της Κυριακής.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της, λόγω του ότι είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είχε καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει, φέρεται να του έχει ζητήσει να βγει εκείνος μπροστά και να δηλώσει δημόσια ότι επιθυμεί ν' αποχωρήσει, έτσι ώστε να μην ξεσηκωθούν οι οπαδοί κατά των «μπιανκονέρι».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα