Βάρη, τακτική και δίτερμα στο Βέλγιο (pic)

ΓΚΟΛ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ ΜΕ ΛΟΜΠΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ

Βάρη, τακτική και δίτερμα στο Βέλγιο (pic)

Συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Γκενκ με πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο. Γκολ με λόμπα ο Ντε Λα Μπέγια στο δίτερμα.

Βάρη, τακτική και δίτερμα στο Βέλγιο (pic)
Με την επιστροφή του Αρτούρ Μαζουάκου στο γήπεδο και την συμμετοχή του Ντιόγκο Φιγκέιρας σε ένα κομμάτι του προγράμματος κύλησε η απογευματινή προπόνηση για τον Ολυμπιακό. Ο αριστερός μπακ επανήλθε σε δράση, κάνοντας έντονο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και συνεχίζοντας με ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά ο Ντιόγο Φιγκέιρας συνέχισε μπαίνοντας στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και ακολουθώντας ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος. Έκανε, αμέσως μετά, έντονο ατομικό και με μπάλα, δείχνοντας ότι ανεβάζει ρυθμό και πως άμεσα θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Βίκτορ Σάντσεθ.
 
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν αρκετή ώρα στο γυμναστήριο, στην αρχή της προπόνησης. Έκαναν ασκήσεις συναρμογής, αντοχής, δύναμης και ταχύτητας - ελέγχου το σώματος, πριν περάσουν στο χορτάρι και συνεχίσουν με μπάλα. Έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ συνέχισαν με δίτερμα, «3 on 3», σε κλειστό χώρο. Νικητές ήταν οι «μπλε» με σκορ 11-6, έναντι των «πορτοκαλί», νίκη η οποία πανηγυρίστηκε δεόντως. 
 
Στα χάιλαιτ της προπόνησης η λόμπα του Ντε Λα Μπέγια, που πέρασε εξαιρετικά την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο κίπερ για να σκοράρει. Γενικά ο Ισπανός δείχνει ότι είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας. Την Παρασκευή το πρωί θα γίνει προπόνηση στις 10:00, ενώ ακολούθως είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί βελγικού εδάφους, με αντίπαλο τη Γάνδη.

Best of internet