Χωρίς Σάκχοφ την 4η ημέρα (pics & vids)

Χωρίς Σάκχοφ την 4η ημέρα (pics & vids)

Χωρίς Σάκχοφ την 4η ημέρα (pics & vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει τέσσερις μέρες στο Οστερμπεκ συνεχίζοντας την καλοκαιρινή προετοιμασία. Στα "πιτ" ο Εβγκεν Σάκχοφ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Για τέταρτη ημέρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Οστερμπεκ και συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους.

Το μενού της απογευματινής προπόνησης έχει και πάλι αρκετή τακτική από τον Βλάνταν Ίβιτς και τους συνεργάτες του.

Ο Εβγκεν Σάκχοφ απουσιάζει από την προπόνηση, καθώς μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Σιλφόλντε αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα. Με απόφαση του τιμ παρέμεινε στο ξενοδοχείο, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ ούτε το πρωί συμμετείχε στο πρόγραμμα με τρέξιμο στο δάσος.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα τραυματισμών για να αποφύγουν τα περσινά, με τους διαδοχικούς τραυματισμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα