Γενέθλια στο Οστερμπεκ θα κάνει ο Μπρκιτς! (vids)

Γενέθλια στο Οστερμπεκ θα κάνει ο Μπρκιτς! (vids)

Γενέθλια στο Οστερμπεκ θα κάνει ο Μπρκιτς! (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ζέλικο Μπρκιτς. Το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον υψηλόσωμο Σέρβο γκολκίπερ, που αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Ολλανδία. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Σέρβος τερματοφύλακας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά του, εδώ στο Οστερμπεκ της Ολλανδίας, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του «Δικεφάλου».

Γεννημένος στο Νόβισαντ της Σερβίας, στις 9 Ιουλίου 1986, ο ύψους 1.97 μ. Σέρβος τερματοφύλακας έχει μπροστά του δύο μέρες για να τελειώσει και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ και γιατί όχι να μην ταξιδέψει μαζί με τον Λούμπος Μίχελ, που αναμένεται, στην Ολλανδία.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Βοϊβοντίνα, έπαιξε σχεδόν επτά χρόνια, πριν έρθει η πρόταση από την Ουντινέζε το 2011 και κάνει το μεγάλο άλμα στην Ιταλία.

Οι «μπιανκονέρι» του Φρίουλι αρχικά τον έδωσαν δανεικό στη Σιένα, εκεί έπαιξε 18 παιχνίδια πριν επιστρέψει στον ιταλικό βορρά και έγινε βασικός, μετά την πώληση του Χαντάνοβιτς στην Ίντερ, κάτω από τα δοκάρια της ομάδας από το Ούντινε.

Ενας τραυματισμός στον ώμο στο ξεκίνημα της σεζόν 2013-14 τον άφησε αρκετούς μήνες εκτός δράσης, αλλά όταν επέστρεψε στην εστία της Ουντινέζε ανακηρύχθηκε μέλος της καλύτερης ενδεκάδας της αγωνιστικής, μετά από τις σωτήριες αποκρούσεις του σ’ έναν αγώνα με τη Σασουόλο.

Τον Ιανουάριο του 2015 ακολούθησε ένας ακόμη δανεισμός, αυτή τη φορά στην Κάλιαρι, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Κάρπι.

Συνολικά μετράει 02 συμμετοχές με τη Βοϊβοντίνα, 50 με την Ουντινέζε, 21 παρουσίες στην Κάλιαρι, 20 στη Σιένα και 7 στην Κάρπι.

Στις 3 Μαρτίου 2010, Μπρκιτς έκανε το ντεμπούτο του για την εθνική ομάδα της Σερβίας, έχοντας περάσει από τις μικρές εθνικές ομάδες, αλλά για κακή του τύχη ο Ράντομιρ Αντιτς έδειχνε υπερβολική εμπιστοσύνη στον Βλάντιμιρ Στοϊκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα