Ο μικρός… Νόιερ του ΠΑΟΚ! (vid)

Ο μικρός… Νόιερ του ΠΑΟΚ! (vid)

Ο μικρός… Νόιερ του ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Έχει για ποδοσφαιρικό ίνδαλμα τον Μάνουελ Νόιερ και στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι έχουν βρει τον δικό τους… Νόιερ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Δεν το λένε μόνο στην Τούμπα, για την αξία του νεαρού, το λένε κι όσοι τον έχουν δει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας.

Ο Μάριος Σιαμπάνης είναι ένας από τους πολλούς Κατερινιώτες, που βρήκαν ποδοσφαιρική «στέγη» στον ΠΑΟΚ. Τζιόλης, Μυστακίδης, Δ. Κωνσταντινίδης και άλλοι, ο κατάλογος είναι μακρύς για τον «Δικέφαλο», που στον μόλις 16,5 ετών ποδοσφαιριστή, πιστεύει ότι έχει βρει τερματοφύλακα για πολλά χρόνια!

Η φετινή προετοιμασία είναι η δεύτερη με την πρώτη ομάδα για τον «βενιαμίν» της ασπρόμαυρης αποστολής στο Οστερμπεκ. Ο πιτσιρικάς αποκτά εμπειρίες, παραστάσεις, γενικά μαθαίνει και όπως λέει «νιώθω πιο ώριμος», έστω κι αν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι «είμαι ο τέταρτος της παρέας».

Ο Σιαμπάνης πατάει στο έδαφος κι αυτό είναι θετικό. Γνωρίζει ότι είναι πίσω από τους Γλύκο, Βελλίδη και Μελίσσα, αλλά δεν δείχνει να ενοχλείται. «Πολλά παιδιά θα ήθελαν να είναι εδώ στη θέση μου, οπότε αυτό μου αρκεί», λέει δίχως το παραμικρό άγχος.

Πολύ περισσότερο δεν τον αγχώνουν τα καλά λόγια που ακούγονται και γράφονται για τον ίδιο από πολλούς που τον έχουν δει να αγωνίζεται. «Λόγια είναι αυτά. Μπαίνουν και βγαίνουν. Αν λένε καλά πράγματα για σένα, έχεις υποχρέωση να το αποδείξεις κάθε φορά», εξηγεί.

Ο Νόιερ, ο Μπουφόν κι ο Μπερμπάτοφ

Ούτε είναι περίεργο και παράξενο, το αντίθετο μάλιστα, να είναι γεμάτη η μνήμη του κινητού του από βιντεάκια με πρωταγωνιστή τον Μάνουελ Νόιερ. Ο Γερμανός «κίπερ» της Μπάγερν είναι πρότυπο για πολλούς νεαρούς τερματοφύλακες, «προσπαθώ να πάρω ό,τι μπορώ από εκείνον, είναι ο καλύτερος στο κόσμο», δηλώνει ο πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Παύλο Μελά, ομάδα από τη Δυτική Θεσσαλονίκη,

Δεν φοβάται καθόλου «να πάω δανεικός», καθώς γνωρίζει ότι για να μπει η ομάδα σ’ αυτή τη διαδικασία «θέλει το καλό μου», ενώ βλέπει την συνεργασία με τους μεγαλύτερους, Γλύκο και Βελλίδη, «ως ένα πραγματικό σχολείο». Επίσης, θεωρεί ότι η παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς, που τον ξέρει πολύ καλά, «αλλά μέχρι εκεί. Σας είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο, πρέπει να δείχνεις το ποιος είσαι κάθε μέρα».

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής με τα καλύτερα χτυπήματα της μπάλας; Εύκολη η απάντηση για τον νεαρό «πορτιέρε» του ΠΑΟΚ. «Ο Μπερμπάτοφ είχε άπιαστα σουτ», ενώ από τις πρώτες ημέρες στην Ολλανδία έχει διαπιστώσει το ίδιο και για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Η στήριξη του ΠΑΟΚ

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, έχει αγκαλιάσει τον Μάριο σαν να ήταν παιδί του. Αυτός τον ανακάλυψε, αυτός τον έφερε στην ομάδα και τον προσέχει σε κάθε βήμα του. Αυτός ήταν ο λόγος που ο πρώην γκολκίπερ του «Δικεφάλου» ήταν παρών στην αίθουσα, που ο Σιαμπάνης μιλούσε στους απεσταλμένους των ελληνικών «μίντια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα