«Πρεσάρουμε συντονισμένα, όλοι μαζί»

«Πρεσάρουμε συντονισμένα, όλοι μαζί»

Νίκος Αθανασίου
«Πρεσάρουμε συντονισμένα, όλοι μαζί»

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα την Οσμάνλισπορ και το πρωί της Πέμπτης ο Αντρέα Στραματσόνι δούλεψε πάνω στο πρέσινγκ. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Τελευταία προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους για τον Παναθηναϊκό λίγες ώρες πριν το πιο δυνατό φιλικό κόντρα στην Οσμάνλισπορ, ένα φιλικό από το οποίο θα βγουν τα πρώτα σοβαρά συμπεράσματα για τα όσα δουλεύει ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει των προκριματικών του Europa League. Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, ο Ιταλός τεχνικός σε μία χαλαρή προπόνηση, δούλεψε κυρίως πάνω στο πρέσινγκ σε διάταξη 4-2-3-1.

Ο «Στράμα» ζητούσε συνεχώς συντονισμένες κινήσεις και η εντολή ήταν ξεκάθαρη: «Η πίεση μας ξεκινά όταν η μπάλα πηγαίνει σε έναν από τους δύο μπακ. Στην πρώτη του επαφή ξεκινάμε το πρέσινγκ. Όχι πριν, όχι μετά. Στην πρώτη επαφή που θα κάνει με την μπάλα. Όλοι μαζί ξεκινάμε την πίεση για να κλέψουμε».

Το πρόγραμμα δεν κράτησε πάνω από μία ώρα, καθώς ο Ιταλός θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο «φρέσκους» τους παίκτες του για το απογευματινό παιχνίδι και να μην ρισκάρει πιθανούς τραυματισμούς.

*Λέτο και Μολέδο ακολούθησαν ξανά πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα